26.01.2024
Телеканал NTD

У Торонто встановили прозорі куполи для занять йогою

У Торонто встановили прозорі куполи для занять йогою

Шанувальники йоги в Торонто тепер можуть займатися не лише через інтернет, адже з’явилася можливість робити вправи..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Шанувальники йоги в Торонто тепер можуть займатися не лише через інтернет, адже з’явилася можливість робити вправи разом на одному майданчику. Для них підготували прозорі куполи, які забезпечують соціальне дистанціювання.

[Кей Гаджар, інструктор з йоги]:
«Ці куполи чудові, бо зверху я бачила всіх своїх учнів. Хоча я могла би підійти до будь-кого, щоби поправити рухи, але вельми добре встановлювати такий незримий зв’язок із людьми, які перебувають під куполами».

[учасниця занять]:
«Це було чудово. Під час карантину я сумувала за такою можливістю. На вигляд усе приємно й естетично».

Для занять йогою встановили 50 куполів. Висота прозорої півсфери — два метри, діаметр — понад три з половиною метри. Після кожного тренування куполи дезінфікують.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Торонто встановили прозорі куполи для занять йогоюБез інтернету та зв’язку: на Балі відзначили День тишіУ швейцарському замку відкрилася перша Всесвітня бібліотека водиСендбординг повертається до НамібіїПрогулянка найромантичнішим садом світуЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівНайвідоміший храм Камбоджі хоче повернути колишню кількість туристівНаціональний симфонічний оркестр США зіграв на старовинних інструментахФестиваль повітряних зміїв у Вейфані: панди, дракони та кальмариРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціон

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: