25.08.2024
Телеканал NTD

Румунський швець винайшов взуття для соціального дистанціювання

Румунський швець винайшов взуття для соціального дистанціювання

Взуття, що допомагає соціально дистанціюватися, вигадав румунський швець Грігоре Луп із міста Клуж-Напока. Він пошив кілька..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Взуття, що допомагає соціально дистанціюватися, вигадав румунський швець Грігоре Луп із міста Клуж-Напока. Він пошив кілька пар черевиків 75-го розміру з довгими носами.

[Грігоре Луп, швець]:
«Я побачив, що люди товпляться й не дотримуються правил соціального дистанціювання. І подумав: треба зробити такі черевики, щоб або покарати їх, або змусити тримати дистанцію».

Грігоре шиє взуття вже майже 40 років. У 2001-му він відкрив магазин і здебільшого виконує замовлення для театрів і танцювальних колективів.

Черевики з довгими носами швець зробив на основі моделі, яку використовує для пошиття акторського взуття. На одну пару йде майже квадратний метр шкіри й два дні роботи. Коштують черевики 115 доларів.

Швець уже має п’ять замовлень. Причому одне надійшло з Великої Британії. Клієнтка сказала, що її чоловік хоче носити такі черевики прямо на вулиці.
Коротке посилання на цю сторінку:

Румунський швець винайшов взуття для соціального дистанціюванняХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більше40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»У Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в Дубаї

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: