28.02.2024
Телеканал NTD

На вулиці Вашингтона знову приїжджає молочник

На вулиці Вашингтона знову приїжджає молочник

На давніх вуличках Вашингтона, як і десятки років тому, до будинків підходить молочник. Сет Бурмейстер привозить..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

На давніх вуличках Вашингтона, як і десятки років тому, до будинків підходить молочник. Сет Бурмейстер привозить молоко, морозиво і яйця з ферми, що за сто кілометрів од міста. За день обслуговує 150 сімей. Через епідемію багато хто замовляє доставляння.

Серед місцевих дітей молочник уже став знаменитістю. Вони вибігають привітатися чи махають йому рукою з вікна.

[Сет Бурмейстер, молочник]:
«Приємно це робити для людей і бачити їхню подяку за доставляння. Для дітей це як Різдво. Вони відкривають коробку й кажуть: “Мамо, тату, дивіться, тут морозиво й молоко!” Це дуже приємно».

Деякі компанії стали отримувати в кілька разів більше замовлень на доставляння молока.

[Тоні Бруско, директор молокозаводу]:
«Останніми вихідними березня стався перший сплеск замовлень. Зазвичай ми обслуговували 50‒100 осіб, а тут надійшло понад 800 заявок».

Директор молокозаводу Тоні Бруско вважає, що доставляння молока важливе не лише під час карантину.

[Тоні Бруско, директор молокозаводу]:
«Одна з особливостей нашої послуги в тому, що у ваших дітей і всієї сім’ї залишається спогад про молочарів. Адже це добре. Діти дорослішають і розповідають своїм дітям про те, як росли, і що в них був молочник. Гадаю, це чудово».

Еді та її чоловік люблять залишати біля дому порожні пляшки й чекати молочника.

[жителька Вашингтона]:
«Думаю, що для нього це приємний спогад, тож йому хочеться, щоб він був і в наших дітей».

Деякі покупці збираються користуватися послугами молочника найближчі пів року чи рік. А хтось уже думає, що ця професія знову стане звичною.
Коротке посилання на цю сторінку:

На вулиці Вашингтона знову приїжджає молочникСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуНа острові Пасхи зібрали 9 тонн електронних відходівВ Антарктиці помітили рідкісного білого пінгвінаМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового дому

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: