24.02.2024
Телеканал NTD

«Бульбашка щастя»: незвичайні побачення в будинку для людей похилого віку у Франції

«Бульбашка щастя»: незвичайні побачення в будинку для людей похилого віку у Франції

Француженка Наталі нарешті може не лише побачити чоловіка, але й доторкнутися до його руки. Щоправда, подружжя..

Дата завантаження: 2024-04-23

video

Француженка Наталі нарешті може не лише побачити чоловіка, але й доторкнутися до його руки. Щоправда, подружжя розділяє прозора плівка. Жозеф живе в будинку для людей похилого віку в Бурбурі, і з 22 травня тут знову дозволили відвідування.

Спочатку родичі спілкувалися через скляні двері всередині будівлі. Але адміністрація закладу вирішила, що це схоже на побачення у в’язниці. До того ж люди погано одне одного чули.

Тоді біля будівлі встановили надувний намет у вигляді гігантської бульки з двома тунелями з боків. Так родичі можуть безпечно зустрічатися, і відстань між ними немов зменшується.

[Одрі Бернар, директор будинку для людей похилого віку]:

«Дотик дуже важливий, особливо для людей із хворобою Альцгеймера. Іноді вони вже не говорять і можуть лише доторкнутися (до співрозмовника). Залишаються лише дотики рук».

Надувний намет уже нарекли «бульбашкою щастя».

У цьому будинку для людей похилого віку живе 60 осіб, і через суворі карантинні заходи ніхто коронавірусом не заразився.
Коротке посилання на цю сторінку:

«Бульбашка щастя»: незвичайні побачення в будинку для людей похилого віку у ФранціїХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового домуНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці Косова

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: