29.02.2024
Телеканал NTD

«Квіткове сафарі»: нова виставка на Співочому полі в Києві

«Квіткове сафарі»: нова виставка на Співочому полі в Києві

Дикі тварини в натуральну величину. На Співочому полі в Києві відкрилася виставка, на якій головними героями..

Дата завантаження: 2024-03-29

video

Дикі тварини в натуральну величину. На Співочому полі в Києві відкрилася виставка, на якій головними героями стали представники Південної півкулі: слони, жирафи, леви, кенгуру та інші.

Експозиція під назвою «Квіткове сафарі» складається з більш як 30 експонатів.

За словами організаторів, в оточенні таких «квіткових» тварин, дійсно, поринаєш в атмосферу справжнього сафарі.

Основа скульптур ― металевий каркас. Обшиті вони штучною травою, яка не вигоряє на сонці. І, звичайно, навколо ― море квітів. Їх загалом більше ніж 200 тисяч: петунії, сульфінії, портулак, турецька гвоздика тощо.

Не забули тут і про карантинні заходи. Відвідувачів просять надягати захисні маски, а на вході ― вимірюють температуру. До слова, людей поки небагато.

Виставка триватиме до 26 липня.
Коротке посилання на цю сторінку:

«Квіткове сафарі»: нова виставка на Співочому полі в КиєвіХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівУ Мексиці жираф здійснить 50-годинну подорож до свого нового домуДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долині

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: