19.11.2024
Телеканал NTD

У Мюнхені лісова білка насолоджується сніданками за власним столиком

У Мюнхені лісова білка насолоджується сніданками за власним столиком

Ця цікава білка з кличкою Мадам любить поснідати за власним столом. Мініатюрні меблі для неї зробив..

Дата завантаження: 2024-04-19

video

Ця цікава білка з кличкою Мадам любить поснідати за власним столом. Мініатюрні меблі для неї зробив десятирічний Максі, поки нудьгував на карантині в себе вдома в Мюнхені.

Тепер столик із лавками стоїть на веранді його знайомої Корінни Шмітт. Вона щодня залишає частування для лісового звірятка. Кладе його в тарілку й кружку.

[Корінна Шмітт, жителька Мюнхена]:
«Я маю чого щоранку радіти. Білки дуже милі, і вони навіть їдять горіхи з рук. Коли йде дощ, ми запускаємо її всередину. Вона стрибає по квартирі й оглядається. Іноді залишає нам сюрприз. Ось такі милі звірятка, дуже зворушливі».

Максі й Корінна пригощають білку волоськими горіхами, фундуком та родзинками. Але найбільше Мадам любить соняшникове насіння. Іноді приходить у гості двічі на день.

Корінна завела в інстаграмі для білки сторінку, після чого в Максі замовили ще два такі столики.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Мюнхені лісова білка насолоджується сніданками за власним столикомДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеВ Австралії названі бабусі простягають руку допомоги молодим мамамХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечку40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуСтамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в Дубаї

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: