26.03.2024
Телеканал NTD

У палестинському зоопарку карантин посприяв чималому приплоду

У палестинському зоопарку карантин посприяв чималому приплоду

Цей маленький павіан нещодавно народився в зоопарку палестинського міста Калькілія. А його появі на світ посприяв..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Цей маленький павіан нещодавно народився в зоопарку палестинського міста Калькілія. А його появі на світ посприяв тривалий карантин.

Мама-павіан виявилася не готовою ростити маля, і про нього піклується ветеринар.

Але це не єдиний приплід у зоопарку. Поки не було галасливих натовпів гостей, тут загалом народилося 15 нових мешканців. Серед них павичі та страуси. У звичайний час за такий період дитинчат народжується втричі менше.

[Самі Хадер, ветеринар]:

«Наприклад, страус і раніше відкладав яйця, але ніколи не будував гнізд і не виводив пташенят. А коли навкруги не стало людей, він звив гніздо».

Зоопарк відкрився наприкінці травня, і тут знову людно.

[гість зоопарку]:
«Через коронавірус і карантин ми давно тут не були. Зараз помічаємо в зоопарку деякі зміни — дитинчат побільшало».

А ось керівництво зоопарку сподівається якнайшвидше покрити збитки. За березень і квітень тут зазвичай приймають 200 тисяч гостей.
Коротке посилання на цю сторінку:

У палестинському зоопарку карантин посприяв чималому приплодуКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікПольський полонез внесли до списку ЮНЕСКОМузикант зіграв на вертикальному фортепіано просто в небіПрогулянка найромантичнішим садом світуКарнавал у Венеції може стати «платним»До Перу повернулися 4600 археологічних артефактівКитайські майстри готують повітряних зміїв до видовищного фестивалюМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціон

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: