29.12.2024
Телеканал NTD

Венсенський зоопарк у Парижі знову приймає гостей

Венсенський зоопарк у Парижі знову приймає гостей

У Парижі знову запрацював Венсенський зоопарк. Він був зачинений три місяці. За цей час тут народилося..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

У Парижі знову запрацював Венсенський зоопарк. Він був зачинений три місяці. За цей час тут народилося 62 нових мешканці, зокрема бабуїни, сарнобики, пінгвіни Гумбольдта, сурикати, котячі лемури та фламінго.

[гостя зоопарку]:
«Це дивовижа, особливо для доньки. Ми тільки цього й чекали. Я щодня перевіряла пошту, щоб дізнатися, коли відкриється зоопарк. Листи приходили раз на тиждень. Тож це чарівно. Ти рада?»

Усі дорослі мусять носити маски, перед входом треба обробити руки антибактеріальним гелем, також необхідно тримати одне з одним дистанцію. Зоопарк поки приймає 2300 гостей за день. Це вчетверо менше, ніж зазвичай.

[гість зоопарку]:
«Добре, що цього першого дня після того, як зоопарк так довго не працював, не велелюдно. Чудово й дуже приємно, коли немає черг».

Невеликі майданчики, де неможливо дотримуватися необхідної дистанції, поки зачинені.
Коротке посилання на цю сторінку:

Венсенський зоопарк у Парижі знову приймає гостейОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях Перу«Я відчуваю натхнення і прагнення стати кращою»: глядачі про концерт Shen YunЯк нещастя надихнуло мігрантку з Камеруну створити модний бренд у ЛіваніЗберегти майстерність карбування в Марокко допомагає статус Світової спадщиниСтолиця Словенії — Місто драконів — святкує китайський Новий рікСендбординг повертається до НамібіїФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніКарнавал у Венеції може стати «платним»У Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого Петра

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: