26.08.2024
Телеканал NTD

Малюнки про пандемію: в’єтнамська дівчинка три місяці карантину малювала картини

Малюнки про пандемію: в'єтнамська дівчинка три місяці карантину малювала картини

У десятирічної в'єтнамки Тюнг Ань нинішня пандемія викликала стільки почуттів, що вона почала їх виражати через..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

У десятирічної в’єтнамки Тюнг Ань нинішня пандемія викликала стільки почуттів, що вона почала їх виражати через мистецтво. Усі три місяці ізоляції дівчинка малювала картини про COVID-19.

Першу роботу вона присвятила пасажирам круїзного лайнера «Diamond Princess», на борту якого поширювався вірус.

[Нгуєн Дой Тюнг Ань, юна художниця]:
«Мені стало страшно, і я намалювала цю картину, щоб заспокоїти людей на “Diamond Princess”, щоб вони не були такими наляканими».

Тема другого малюнка — смерть китайського лікаря Лі Веньляна. Він першим повідомив про новий вірус, а потім сам ним заразився.

[Дой Сюан Х’єу, мама дівчинки]:
«З одинадцяти малюнків дочки мені найбільше подобається про лікаря Лі Веньляна. Мене дуже зворушило, що вона співчуває йому й розуміє, що через пандемію медики жертвували своїм життям».

Своїми малюнками Тюнг Ань також хотіла нагадати про те, що завжди є надія.

[Нгуєн Дой Тюнг Ань, юна художниця]:
«Ця картина називається “Я в безпеці під час пандемії”. Я намалювала її, щоб подякувати лікарям — воїнам у халатах. Я сподівалася, що вони зможуть зберігати наснагу й допоможуть запобігти епідемії. Дівчинка в центрі — це я, а довкола мене те, що виникає в моїй уяві».

Тато дівчинки — художник. Каже, що завжди вчить її оптимістично дивитися в майбутнє, навіть якщо настали важкі часи.

Тюнг Ань побачила в карантині й хороші сторони: повітря й природа стали чистішими, а діти змогли більше часу проводити з батьками.

Юна в’єтнамка дуже любить малювати й мріє стати професійною художницею.
Коротке посилання на цю сторінку:

Малюнки про пандемію: в’єтнамська дівчинка три місяці карантину малювала картиниУ Хорватії прихід весни святкують Фестивалем вогнів10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріСтаровинне іспанське ательє створює одяг та аксесуари для кіноіндустрії всього світуЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюПрогулянка найромантичнішим садом світуРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціонЕксклюзивні й дорогі: глобуси, як і раніше, потрібні покупцямВ Італії відкрився новий підвісний міст на висоті 175 метрівВеличезну статую імператора Костянтина Великого відтворили в Римі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: