27.02.2024
Телеканал NTD

Нова реальність: весілля в масках і з дотриманням дистанції

Нова реальність: весілля в масках і з дотриманням дистанції

Ізраїльтянка Літал Хадаш приміряє весільну сукню. Через три місяці в неї весілля. Свій вибір вона зупинила..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Ізраїльтянка Літал Хадаш приміряє весільну сукню. Через три місяці в неї весілля. Свій вибір вона зупинила на нарядах дизайнера Аєлет Рам.

У травні міністерство охорони здоров’я Ізраїлю оголосило, що з 14 червня в країні відкриють концертні зали, зокрема й приміщення для проведення весіль. Однак водночас щодо заходів набувають чинності суворі правила.

Так, усім гостям обов’язково вимірюватимуть температуру. Вони муситимуть зберігати дистанцію — два метри один від одного. Також і персонал, і відвідувачі мають бути в масках.

І хоча церемонію Літал уже заплановано, вона ще не вирішила, чи варто залишати все як є, чи ж ліпше відкласти весілля до того часу, коли знімуть усі обмеження.

[Літал Хадаш, наречена]:
«Насправді, якщо всім гостям потрібно буде надягати маски, то ми, мабуть, відкладемо весілля. Воно заплановане на вересень. Можливо, стоятиме спека. Не знаю, якою буде погода. Церемонія проходитиме просто неба, і гостям доведеться надягати маски, від яких стає дуже жарко. У них буквально задихаєшся. І я не хочу такого весілля. Це зіпсує атмосферу, людей це дратуватиме».

Тим часом власники приміщень уже готують зали до майбутніх заходів.

У цьому місці в Єрусалимі часто проводять весілля, бо звідси відкривається фантастичний краєвид на Старе місто.

Тут уже розсовують столи, щоб між ними було щонайменше два метри.

[Яніна Бар Хама, власниця приміщення]:
«Тепер світ змінився, і ми всі до нього звикаємо. Змінилася вся атмосфера заходів. Усі змушені від початку й до кінця носити маски, за винятком того часу, коли ви їсте чи п’єте. Саме такий нинішній світ. І ми намагаємося все влаштувати якнайліпше».

Представники індустрії вважають, що життя людей у світі ще не скоро повернеться у звичне річище.
Коротке посилання на цю сторінку:

Нова реальність: весілля в масках і з дотриманням дистанціїБоснійські майстри прикрашають великодні яйця розписом та навіть підковамиВигадливе та дивовижне керамічне мистецтво показали в ЛондоніФруктова мода: як з ананасів роблять взуттяІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівУ сади Версаля повертається фонтан «Колісниця Аполлона»Як лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівГодинник, який може точно йти 45 млн років, показали на виставці в Женеві

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: