25.05.2024
Телеканал NTD

У Словенії зробили ексклюзивні стільці, щоб подарувати Меланії Трамп

У Словенії зробили ексклюзивні стільці, щоб подарувати Меланії Трамп

Ці два стільці ще у квітні мали відправитися в Білий дім. Їх замовили до 50-річного ювілею..

Дата завантаження: 2024-04-25

video

Ці два стільці ще у квітні мали відправитися в Білий дім. Їх замовили до 50-річного ювілею Меланії Трамп. Дизайнерські стільці зробив словенський архітектор Янез Сухадольц.

[Янез Сухадольц, архітектор]:
«Мій друг, який також близький друг батьків Меланії, доручив мені створити два стільці для Меланії й Дональда Трампа. Він збирався відвезти їх до Штатів у квітні — до дня народження Меланії. Однак коронавірус порушив усі плани, і всі справи відкладаються».

Янез зробив стільці з місцевого горіхового дерева. На роботу пішло багато часу й сил. По натхнення він навіть з’їздив до міста Севниця, де росла Меланія. Юнкою вона поїхала до столиці й вступила до Люблінського університету на факультет архітектури й дизайну.

І тоді Янез уперше познайомився з майбутньою першою леді США.

[Янез Сухадольц, архітектор]:
«Я викладав малювання на факультеті архітектури. Коло 30 років тому мені принесли список студентів, мою увагу привернуло ім’я Меланія Кнавс. Меланія — незвичне ім’я в нашій країні».

Стільці мають незвичайний декор.

[Янез Сухадольц, архітектор]:
«Стільці прикрашено простими каменями — з річки Сава. А як ми знаємо, вона протікає поруч із місцем народження Меланії, біля Севниці. Стільці зроблено зі словенського горіха. Це наша ексклюзивна й дуже цінна деревина».

Меланія Кнавс покинула університет і поїхала до Мілана. У 99-му познайомилася з Дональдом Трампом. Пізніше стала професійною моделлю й почала працювати в Нью-Йорку. Меланія вийшла заміж за Трампа у 2005-му.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Словенії зробили ексклюзивні стільці, щоб подарувати Меланії ТрампЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністю200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаОсвіта в екстремальних умовах: навчальний центр на дереві збудували в джунглях ПеруУперше за 450 років вісім частин вівтаря епохи Відродження зібрали докупиДва індійські ресторани судяться через куряче каріСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуДо Перу повернулися 4600 археологічних артефактівКолекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокРаніше втрачену гітару Джона Леннона виставлять на аукціон

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: