26.04.2024
Телеканал NTD

Брюссельське колесо огляду відкрилося після трьох місяців карантину

Брюссельське колесо огляду відкрилося після трьох місяців карантину

Гігантське колесо огляду в Брюсселі знову працює. Через карантин воно простоювало три місяці. За цей час..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Гігантське колесо огляду в Брюсселі знову працює. Через карантин воно простоювало три місяці. За цей час і діти, і дорослі встигли за ним скучити.

[жителька Брюсселя]:
«Це було чудово. Це наш перший атракціон після карантину. Моя дочка весь час просила, щоб я її покатала на цьому атракціоні. Й ось це сталося».

[турист із Німеччини]:
«Ми проїжджали поз, і я побачив колесо огляду. Я покатався з дітьми й дружиною, і це було чудово. Звідти прекрасний краєвид на Брюссель».

Власник атракціону радий не менше ніж гості. Каже, що за час карантину втратив 100 тисяч євро.

[Рене Бюфкен, власник колеса огляду]:
«Я щасливий, що ми відкрилися. Водночас дотримуємося заходів безпеки: усі тримають дистанцію півтора метра, кожному гостю видають безкоштовну маску, яку він може зберегти й надягати, гуляючи Брюсселем».

Висота колеса огляду — 55 метрів. Воно має 42 кабінки.
Коротке посилання на цю сторінку:

Брюссельське колесо огляду відкрилося після трьох місяців карантинуСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газуКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонОсінь-зима від Dior: дім моди звернувся до перших образів одягу прет-а-портеФранцуженка на Ейфелевій вежі побила світовий рекорд із висоти лазіння по канатуНародну музику шоро в Бразилії визнали культурною спадщиною2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїСендбординг повертається до НамібіїУнікальна знахідка: у Данії знайшли руни на мечі віком майже 2000 років

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: