20.12.2024
Телеканал NTD

Веселі цуценята дарують душевний спокій на заняттях з йоги

Веселі цуценята дарують душевний спокій на заняттях з йоги

Йога з цуценятами — такі заняття пропонують мешканцям Лос-Анджелеса. Одна організація пропонує розтягуватися в товаристві милих..

Дата завантаження: 2024-09-19

video

Йога з цуценятами — такі заняття пропонують мешканцям Лос-Анджелеса. Одна організація пропонує розтягуватися в товаристві милих тваринок. Деякі з них шукають нових господарів.

Поки люди відпрацьовують асани, щенята активно їх підтримують, застрибуючи їм на спини або бігаючи довкола.

Власники закладу кажуть, що вони одними з перших почали пропонувати йогу з цуценятами — ще у 2019 році.

Дресирувальниця собак і власниця цуценят Джулі Мондін каже, що ці заняття дуже корисні для психічного здоров’я, адже дарують людям щастя, радість і допомагають соціалізуватися.

[Джулі Молдін, дресирувальниця собак]:

«Цуценята радують, а ще, можна сказати, заспокоюють розум. Завдяки їм виробляється окситоцин і дофамін. Вони чудово підходять для всіх людей. Йога з цуценятами — це весело та корисно».

Цуценят заклад переважно бере з притулку. Їх можна забрати собі. За весь час проведення занять уже прилаштували 58 тварин.

Тут також пропонують йогу з козами та кошенятами. Але багато хто впевнений, що ніщо не зрівняється з радістю, яку дають цуценята.

[Джулі Молдін, дресирувальниця собак]:

«Гадаю, що йога з цуценятами краща. Вона насправді ближча нам, бо коли хтось грається з цуценям, то люди поруч починають усміхатися. Кози не такі. Так, вони милі, але давайте будемо реалістами: цуценята крутіші за всіх».

Інструкторка з йоги з цуценятами Кая Плака відповідає за всю зграю. З її досвіду ознаки емоційної втоми часто залишаються непоміченими для багатьох людей, тому вона любить, щоб заняття завжди проходили у веселій атмосфері.

[Кая Плака, інструкторка]:

«Заради нашого психічного здоров’я нам просто треба вийти за межі нашого звичайного буденного дорослого життя та відчути трохи дитячого дива. Не обов’язково завжди бути серйозним».

Усіх нових цуценят навчають соціальних навичок і готують до життя з новими господарями.

Водночас для багатьох шанувальників йоги релаксація та асани відходять на другий план, коли до заняття долучаються цуценята.

[Обрі Акерман, практикувальниця йоги]:

«Я думаю, що неможливо піти з такого заняття сумним чи нервовим, тож це чудово».

Коротке посилання на цю сторінку:

Веселі цуценята дарують душевний спокій на заняттях з йогиВ Іспанії працює аквапарк для собакВенеційський кінофестиваль стартував на італійському острові ЛідоПустеля Атакама в Чилі дивує рідкісним зимовим цвітіннямЗнову на ваги: ​​кого зважили в Лондонському зоопаркуАмериканська стрибунка у воду під час Олімпіади шукає спонсорів для кенійських школярівЧому страхова компанія заохочує співробітників брати в офіс своїх собакЕкіпаж вітрильника «Амеріго Веспуччі» ознайомить американців з італійською культуроюВертикальні луки допоможуть зберегти біорізноманіття у Великій Британії«Кудлатий патруль»: на пляжах в Італії працюють собаки-рятувальники

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: