20.03.2024
Телеканал NTD

У Парижі з нагоди Олімпіади пустили прогулянковий кораблик у стилі Lego

У Парижі з нагоди Олімпіади пустили прогулянковий кораблик у стилі Lego

Сеною в Парижі почав курсувати прогулянковий кораблик у стилі Lego. Скульптури з різноколірних цеглинок можна побачити..

Дата завантаження: 2024-09-20

video

Сеною в Парижі почав курсувати прогулянковий кораблик у стилі Lego. Скульптури з різноколірних цеглинок можна побачити на даху судна, а ще в салоні.

На борту гостям пропонують узяти участь в іграх та конкурсах і дістати шанс виграти пам’ятний подарунок від Lego. Також кожному пасажиру на виході видають паспорт Lego та тематичну листівку.

Прогулянковий корабель робить дев’ять зупинок — біля Ейфелевої вежі, Будинку інвалідів, Музею д’Орсе, церкви Сен-Жермен-де-Пре, собору Паризької Богоматері, Саду рослин, ратуші Отель-де-Віль, Лувру та площі Згоди.

На кожній зупинці стоять моделі визначних пам’яток з Lego, зокрема Ейфелеву вежу заввишки 3,3 метра й майже триметровий букет квітів.

Уся прогулянка триває 45 хвилин. Сісти та вийти можна на будь-якій зупинці. Квиток коштує 23 євро.

Кораблик Lego ходитиме до 16 вересня. Його пустили з нагоди Олімпіади.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Парижі з нагоди Олімпіади пустили прогулянковий кораблик у стилі Lego«Кудлатий патруль»: на пляжах в Італії працюють собаки-рятувальникиАвстралійські діти діляться досвідом, як відкрити свій бізнес1000 клаптикових ковдр привезли майстри з різних країн на виставку в СШАУ Таїланді влаштували традиційні перегони запряжених буйволівПустеля Атакама в Чилі дивує рідкісним зимовим цвітіннямПекінес став найстрашнішим собакою у світіСотні морських левів на якийсь час витіснили людей із пляжу в СШАРізноколірні повітряні змії піднялися в небо над пляжем у БолгаріїВертикальні луки допоможуть зберегти біорізноманіття у Великій Британії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: