20.01.2024
Телеканал NTD

На закритті Олімпіади в Парижі з даху стадіону спустився Том Круз

На закритті Олімпіади в Парижі з даху стадіону спустився Том Круз

У неділю Олімпійські ігри в Парижі офіційно завершилися. На церемонії закриття онлайн виступили Біллі Айліш, Red..

Дата завантаження: 2024-09-19

video

У неділю Олімпійські ігри в Парижі офіційно завершилися.

На церемонії закриття онлайн виступили Біллі Айліш, Red Hot Chili Peppers та Snoop Dogg. Усі вони — музичні зірки з Каліфорнії. Так організатори натякнули на наступне місто, яке прийме літню Олімпіаду-2028 — Лос-Анджелес.

А Голлівуд на церемонії представляв Том Круз. Він виконав трюк, гідний фільму «Місія нездійсненна», спустившись із даху національного стадіону Франції.

Олімпійський прапор прийняла мер Лос-Анджелеса Карен Басс. Вона сказала, що Париж установив високу планку, але висловила впевненість, що її місто стане гідним наступником.

Тисячі олімпійських уболівальників святкували біля стадіону «Стад де Франс» перед шоу.

Величезна юрба глядачів також зібралася біля паризької мерії, де для всіх охочих встановили великі екрани.

[парижанка]:

«Я вже ностальгую. Сумно, що все закінчилося. Як парижанка, я була рада стати частиною цього, навіть якщо не могла стежити за всіма змаганнями. Я рада, що змогла спостерігати за закриттям у паризькій мерії. Але я також кажу собі: “Ми нетерпляче чекатимемо на Паралімпійські ігри”».

[парижанка]:

«Ця церемонія закриття була справді гарною. Це було чудове завершення, багато емоцій. Ігри пройшли з великим успіхом, спортсмени провели нас через великі миті радості та захоплення».

А завершилася церемонія закриття видовищним феєрверком.

У ході спортивних змагань й аж до останніх заходів за перше місце в медальному заліку боролися США та Китай.

У неділю американська жіноча баскетбольна команда перемогла французьку з різницею в одне очко й здобула 40-ве «золото», зрівнявшись із Китаєм за кількістю золотих медалей.

Водночас США здобули найбільшу кількість призових місць, випередивши Китай на 30 срібних та бронзових медалей.
Коротке посилання на цю сторінку:

На закритті Олімпіади в Парижі з даху стадіону спустився Том КрузОлімпіада: спортсмени радіють поверненню гарної погоди до ПарижаВибух у Тель-Авіві: як дрон подолав систему повітряного захисту ІзраїлюЄменські хусити заявили про удар по ізраїльському ЕйлатуПротестувальники в Ізраїлі вступають у сутички з поліцією після смерті заручників2 мільйони осіб постраждали в Бангладеш через розлив Брахмапутри«Це були мої найкращі дебати»: Трамп поспілкувався з пресою після дебатів із ГаррісУ Парижі двічі скасовували тренування з тріатлону через брудну воду в СеніКулі зі сміттям із КНДР спричинили пожежі та порушили роботу аеропорту в Південній КореїІзраїль і ХАМАС локально припинять вогонь, щоб дітям зробили щеплення

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: