20.03.2024
Телеканал NTD

Азербайджан приваблює новий клас преміумтуристів

Азербайджан приваблює новий клас преміумтуристів

Гра в гольф у горах Кавказу — розвага, яка недавно стала реальністю для преміумтуристів в Азербайджані...

Дата завантаження: 2024-09-20

video

Гра в гольф у горах Кавказу — розвага, яка недавно стала реальністю для преміумтуристів в Азербайджані.

Це поле для гольфу з’явилося на схилах гори Шахдаг, за 160 кілометрів від Баку, у 2013 році. Його збудувала одна американська компанія.

А ще курорт пропонує стрільбище, басейни, спа та оздоровчий центр.

Азербайджан — відносно новий напрямок на світовому туристичному ринку. Країна вкладає значні кошти в елітний туризм.

Найбільш заможних туристів приваблюють блакитні води Каспійського моря, розкішні торговельні центри та ресторани Баку. Також столиця приймає великі спортивні заходи: від футбольних матчів до перегонів «Формули-1».

Нині в країні є близько 23 п’ятизіркових готелів.

[Гюнай Саглам, голова Асоціації готелів Азербайджану]:

«Отримати п’ять зірок — непросте завдання. Готель має бути чудовим абсолютно в усьому: починаючи зі зручностей і закінчуючи сервісом, особливо персоналом та пропозиціями для гостей».

І, звичайно, для забезпечених людей важлива частина будь-якої відпустки — шопінг. Баку в цьому плані справді має що запропонувати. До того ж іноземні туристи можуть купувати без податків.

Ресторани також орієнтуються на багату публіку. Наприклад, у цьому в меню — каспійський осетер, чорна ікра, шашлик, ціле смажене ягня та багато іншого.

Загалом за перші шість місяців 2024 року Азербайджан відвідало понад мільйон 200 тисяч осіб.

Здебільшого приїжджають із Росії, Туреччини, Південної Азії та країн Близького Сходу.
Коротке посилання на цю сторінку:

Азербайджан приваблює новий клас преміумтуристівМати стала натхненням для дизайнера Бори Аксу на Тижні моди в ЛондоніПринеси книжку — отримай огірки: незвичайна книгарня в Нью-ЙоркуНесподіваний скарб: мармурову статую знайшли в давньоримській каналізації в БолгаріїЯк в Іраку дітей відволікають від соцмереж гончарствомБудапешт приваблює туристів перлинами архітектуриСтепи, верблюди та ночівля в юрті: чим західних туристів приваблюють до МонголіїКвітковий килим у Брюсселі цього року змінив традиціїУ Римі в +30 °C випав «диво-сніг»Високі жінки Австралії об’єднуються, щоб стати впевненішими в собі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: