20.03.2024
Телеканал NTD

Поклонница Олимпиады работала на двух работах, чтобы приехать в Париж

Поклонница Олимпиады работала на двух работах, чтобы приехать в Париж

[Вівіан Робінсон, уболівальниця зі США

Дата завантаження: 2024-09-20

video

[Вівіан Робінсон, уболівальниця зі США]:

«Це моя сьома Олімпіада».

Американку Вівіан Робінсон можна назвати відданою шанувальницею Олімпіади. Вона їздить на Ігри вже 40 років. 84-го була в Лос-Анджелесі, потім — в Атланті, Сіднеї, Афінах, Лондоні та Ріо-де-Жанейро. Тепер — Париж. Щоб приїхати сюди, 66-річна мешканка Каліфорнії заощаджувала на всьому.

[Вівіан Робінсон, уболівальниця зі США]:

«Я відкладала гроші приблизно вісім років, щоби приїхати до Парижа. Працювала на двох роботах. Уранці я роблю намиста на пляжі, а ввечері пакую продукти в магазині. Тож гроші далися мені нелегко. І я багато витратила з кредитної картки».

За місце на церемонії відкриття та квитки на змагання Вівіан заплатила 10 000 доларів.

[Вівіан Робінсон, уболівальниця зі США]:

«Я купила 38 квитків на Ігри».

Жінка каже, що можливо перестаралася.

[Вівіан Робінсон, уболівальниця зі США]:

«Я не можу піти на всі змагання. Роздавала квитки».

Поки що найяскравіше враження Вівіан дістала від виступу американської гімнастки Сімони Байлс.

Стилізоване вбрання прихильниці Олімпіади привертає увагу.

[Вівіан Робінсон, уболівальниця зі США]:

«Такий одяг дає змогу знайомитися з великою кількістю людей. Усі зупиняються, усім це подобається, і вони хочуть зі мною сфотографуватися. Так я знайомлюся зі світом».

Вівіан каже, що насолоджується можливістю бачити спортсменів, спілкуватися з туристами та оглядати історичні пам’ятки. Зараз для неї Париж — найкраще місце у світі.
Коротке посилання на цю сторінку:

Поклонница Олимпиады работала на двух работах, чтобы приехать в ПарижУ Таїланді влаштували традиційні перегони запряжених буйволівВертикальні луки допоможуть зберегти біорізноманіття у Великій БританіїВеселі цуценята дарують душевний спокій на заняттях з йогиУ паризькій пекарні з’явився хліб з олімпійською символікоюЧому страхова компанія заохочує співробітників брати в офіс своїх собакЗолотий дракон та медитація: Відень прикрасили заходи ФалуньгунВ Іспанії працює аквапарк для собакУ Парижі з нагоди Олімпіади пустили прогулянковий кораблик у стилі LegoСобаки в модному вбранні вийшли на подіум у Нью-Йорку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: