20.12.2024
Телеканал NTD

В Іспанії працює аквапарк для собак

В Іспанії працює аквапарк для собак

Іспанію одна за одною накривають хвилі спеки. Страждають не лише люди, а і їхні улюбленці. Однак..

Дата завантаження: 2024-09-19

video

Іспанію одна за одною накривають хвилі спеки. Страждають не лише люди, а і їхні улюбленці.

Однак у Каталонії на такий випадок з’явився справжній оазис. Це аквапарк для собак. Тут їм можна вдосталь гратися, і ніхто не буде незадоволений їхньою надмірною грайливістю і не попросить господаря залишити територію.

[власник собаки]:

«Ми добре проводимо час, але я думаю, що йому ще ліпше. Він не хоче виходити з води. Місць для них справді мало. Є лише кілька пляжів, куди їх пускають, тож це дуже добра альтернатива».

Аквапарк працює за 30 кілометрів від Барселони в місті Ла-Рока-дель-Вальєс.

[власник собаки]:

«Так, це для них, щоб їм — бідним — не було дуже спекотно. Тут вони вільні, а ми можемо розслабитися. І правда в тому, що це дуже добре!»

Тут усе як у справжньому «людському» аквапарку — багато води, гірки й навіть змагання зі стрибків у довжину.

[господар собак]:

«У таку спеку пляж — теж варіант, але їм не дуже подобається солона вода, їм краще в прісній. Про це місце мені розповів друг. Але я ще щасливіший, ніж вони».

Водночас для тих, кому вода не дуже до вподоби, тут теж знайдеться відповідний простір. Так, у закладі є майданчики з піском та зелений парк.

В аквапарку також проводять «вечірки» для собак кожної породи окремо.
Коротке посилання на цю сторінку:

В Іспанії працює аквапарк для собакУгорське село зайнялося саморозвитком і приваблює молоді сім’ї та туристівПустеля Атакама в Чилі дивує рідкісним зимовим цвітіннямУ паризькій пекарні з’явився хліб з олімпійською символікоюПоклонница Олимпиады работала на двух работах, чтобы приехать в ПарижРізноколірні повітряні змії піднялися в небо над пляжем у БолгаріїСобаки в модному вбранні вийшли на подіум у Нью-ЙоркуУ Парижі з нагоди Олімпіади пустили прогулянковий кораблик у стилі LegoСотні морських левів на якийсь час витіснили людей із пляжу в СШАУ Празькому зоопарку народився рідкісний китайський панголін

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: