20.12.2024
Телеканал NTD

Американська стрибунка у воду під час Олімпіади шукає спонсорів для кенійських школярів

Американська стрибунка у воду під час Олімпіади шукає спонсорів для кенійських школярів

Американська стрибунка у воду Елісон Гібсон планує цього літа в Парижі завоювати щось більше, ніж просто..

Дата завантаження: 2024-09-19

video

Американська стрибунка у воду Елісон Гібсон планує цього літа в Парижі завоювати щось більше, ніж просто медаль. Вона поставила собі масштабне завдання — до закінчення Олімпіади знайти спонсорів для школярів у Кенії.

[Елісон Гібсон, спортсменка]:

«Готуючись до олімпійських змагань та проходячи випробування, я подумала: “Якщо потраплю на Олімпіаду, то зможу висунути ініціативу: ‘Спонсоруймо кожну дитину'”».

Така ідея виникла в Елісон після знайомства з Мері Камау — головою благодійної організації «Місія надії», яка будує школи та лікарні в Кенії. Спортсменка вирішила зробити і свій внесок.

[Елісон Гібсон, спортсменка]:

«Я спонсорувала одну дитину, але потім зрозуміла, що хочу зробити більше, хочу більше допомагати. І ось, виходячи у фінал відбіркових змагань, я тільки й могла думати про те, щоб потрапити на Олімпіаду. Бо тоді я б змогла дати старт своїй ініціативі».

Нині Елісон у Парижі. Лишилося переконати інших учасників Ігор спонсорувати дітей. Спортсменка вже поговорила із зіркою баскетболу Леброном Джеймсом.

[Елісон Гібсон, спортсменка]:

«Він сказав: “Гаразд, дайте мені свій телефон і відкрийте нотатки”. Я так і зробила. Він написав ім’я директора з маркетингу свого фонду й сказав: “Напишіть їй”. Він додав, що не може нічого пообіцяти, але треба надіслати листа, і вони подумають, що можуть зробити».

Мері Камау і її чоловік створили організацію «Місія надії» у 2000 році. Вони відкрили вже 35 шкіл, де вчиться 30 000 дітей.

[Мері Камау, голова організації «Місія надії»]:

«Я дуже хвилююся за Елісон Гібсон, радію і молюся за неї. Хочу, щоби вона перемогла на Олімпійських іграх. Зараз вона невіддільна частина мого життя. Вона частина “Місії надії” та змін, які ми приносимо в цей світ і які поліпшують життя дітей. Вона — частина цієї історії».

Елісон каже, що якщо зможе допомогти навіть ще одній дитині, то її зусилля не будуть марними.
Коротке посилання на цю сторінку:

Американська стрибунка у воду під час Олімпіади шукає спонсорів для кенійських школярівУгорське село зайнялося саморозвитком і приваблює молоді сім’ї та туристівУ Парижі з нагоди Олімпіади пустили прогулянковий кораблик у стилі LegoЗнову на ваги: ​​кого зважили в Лондонському зоопаркуПекінес став найстрашнішим собакою у світіПустеля Атакама в Чилі дивує рідкісним зимовим цвітіннямРізноколірні повітряні змії піднялися в небо над пляжем у БолгаріїЧому страхова компанія заохочує співробітників брати в офіс своїх собакЄгиптянка знайшла спокій у монотонній роботі ліфтераСотні морських левів на якийсь час витіснили людей із пляжу в США

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: