08.03.2024
Телеканал NTD

Працівники Samsung у Південній Кореї оголосили триденний страйк

Працівники Samsung у Південній Кореї оголосили триденний страйк

Робітники Samsung Electronics у Південній Кореї скандують гасла та дружно підіймати руки вгору. Так почався триденний..

Дата завантаження: 2024-09-08

video

Робітники Samsung Electronics у Південній Кореї скандують гасла та дружно підіймати руки вгору. Так почався триденний страйк із вимогою підвищити зарплати.

[Сон У Мок, голова Національної профспілки Samsung]:

«Ми вважаємо, що найважливіше в цьому страйку — це зрив виробництва, тому ми переважно заохочуємо долучитися тих, хто працює на виробничій лінії. Саме вони можуть досягти збою».

Національна профспілка Samsung Electronics має коло 30 тисяч членів. А вони становлять близько 24% південнокорейської робочої сили. Крім підвищення зарплат, вони вимагають додати ще один день до щорічної відпустки.

[Пак Чон Ха, інженер]:

«Спираючись на свій досвід і поради багатьох людей похилого віку, я зрозумів, що ставлення Samsung до працівників дуже відмінне від того, що видно з боку. Відколи я це збагнув, моя гордість (за компанію) стала поступово танути».

Профспілка заявила, що якщо її вимоги не виконають, вона й далі проводитиме страйки.

[Сон У Мок, голова Національної профспілки Samsung]:

«Samsung пригнічує працівників, тому для участі в страйку треба величезна сміливість, і їхня участь була для нас великою підтримкою».

Профспілка заявила, що цього тижня страйкує 6540 робітників. Аналітики вважають, що через низький рівень участі й через автоматизацію виробництва страйк навряд чи помітно вплине на обсяги виробництва.

Минулого місяця профспілка провела свій перший страйк. Тоді Samsung заявив, що акція не вплинула на ділову активність компанії.
Коротке посилання на цю сторінку:

Працівники Samsung у Південній Кореї оголосили триденний страйкЛісові пожежі в Болівії та Бразилії: під загрозою люди та історичні об’єкти«Приберіть їх»: на південнокорейському острові навала оленівВиверження вулкана Етна на Сицилії приваблює туристівДощу немає: жителі Амазонії потерпають через посухуВенесуелка започаткувала фонд, щоб рятувати дітей від голодуНавала крокодилів: в Австралії намагаються зменшити чисельність небезпечних хижаківНавала морських їжаків у Японії: відгодовують капустою для продажуЖителі Барселони протестують проти туризмуЧерез посуху Сицилія може втратити рідкісну породу кіз Гіргентана

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: