08.03.2024
Телеканал NTD

Пекінес став найстрашнішим собакою у світі

Пекінес став найстрашнішим собакою у світі

Це найстрашніший собака у світі. Пекінес із кличкою Вайлд Тханг бере участь уп'яте, але переміг лише..

Дата завантаження: 2024-09-08

video

Це найстрашніший собака у світі. Пекінес із кличкою Вайлд Тханг бере участь уп’яте, але переміг лише зараз. Змагання пройшли в США, у штаті Каліфорнія.

Власниця собаки отримала приз — 5000 доларів. Після конкурсу вона разом із вихованцем полетить до Нью-Йорка. Там собака виступить на популярному телешоу.

Друге місце в мопса з кличкою Роум. Він пересувається за допомогою візка.

[Мішель Грейді, власниця собаки]:

«Ми дуже раді. Здобути друге місце серед усіх учасників — велика честь. Ми живемо поблизу. Я просто в захваті від цього конкурсу».

На третьому місці — дворняга Дейзі Мей. Вона вперше бере участь у конкурсі.

[Елізабет Вайтгаус, власниця собаки]:

«Я вражена. Це була ідея дочки. Я й не думала, що собака має шанс. Уважала, що вона буде найкрасивішим потворним собакою. Але, як виявилося, інші люди не бачать у ній тієї краси, яку бачу я».

Конкурс на найпотворнішого собаку у світі проводять щороку. Мета заходу — дати людям змогу дізнатися про те, як важливо допомагати тваринам і брати їх із притулків.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пекінес став найстрашнішим собакою у світіУ Новому Південному Уельсі відкриється ветклініка для коал1000 клаптикових ковдр привезли майстри з різних країн на виставку в СШАРізноколірні повітряні змії піднялися в небо над пляжем у БолгаріїВ Іспанії працює аквапарк для собакПоклонница Олимпиады работала на двух работах, чтобы приехать в ПарижУгорське село зайнялося саморозвитком і приваблює молоді сім’ї та туристівУ Парижі з нагоди Олімпіади пустили прогулянковий кораблик у стилі LegoПустеля Атакама в Чилі дивує рідкісним зимовим цвітіннямСотні морських левів на якийсь час витіснили людей із пляжу в США

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: