27.06.2024
Телеканал NTD

Заплив на гумових камерах для тракторних коліс влаштували в Косові

Заплив на гумових камерах для тракторних коліс влаштували в Косові

Екстремальні, але веселі перегони влаштували на річці в косовському Призрені. Сто відчайдушних сміливців вирушили в дорогу..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Екстремальні, але веселі перегони влаштували на річці в косовському Призрені. Сто відчайдушних сміливців вирушили в дорогу на гумових камерах для тракторних коліс. На дистанції півтора кілометра на них чекає холодна вода, кам’яні пороги та швидка течія.

Такі запливи тут проводять уже 20 років, але в трохи іншому вигляді вони проходили й раніше. Тепер щороку сюди приїжджають десятки шанувальників гострих відчуттів.

[учасник змагань із Призрена]:

«Спочатку я боявся, а потім стало легко. Мені дуже сподобалося, і перегони видалися короткими. Ми добряче повеселилися».

Цього року перемогла учасниця з Бразилії.

[Мафушинья Монтейру, переможниця]:

«Це мій найбожевільніший і найдивовижніший досвід. просто приголомшливо. Мені тут дуже подобається. Я боялася каміння й холодної річки, але все пройшло чудово. І для мене це надто коротка дистанція. Я хочу пропливти більше і сподіваюся повертатися сюди щороку».

Заплив улаштовують на річці Призренська-Бистриця, яку ще називають Лумбарді. Вона бере початок на снігових схилах гір Шар-Планина, протікає через центр Призрена і впадає на захід від міста в річку Білий Дрин.
Коротке посилання на цю сторінку:

Заплив на гумових камерах для тракторних коліс влаштували в КосовіУ Новому Південному Уельсі відкриється ветклініка для коалТроє поросят й асани: йога зі свинями стає дедалі популярнішоюАвстралійські діти діляться досвідом, як відкрити свій бізнесПереможницю Вестмінстерського дог-шоу пригостили обідом у ресторані в Нью-ЙоркуВетеринар із Нідерландів лікує коней та ослів у ЄгиптіАргентинець переміг на чемпіонаті з приготування піци в Буенос-АйресіСобаки підкорюють хвилі на чемпіонаті із серфінгу в ІспаніїПустеля Атакама в Чилі дивує рідкісним зимовим цвітіннямУ Празькому зоопарку народився рідкісний китайський панголін

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: