25.11.2024
Телеканал NTD

У Лос-Анджелесі відкрили елітний клуб для собак

У Лос-Анджелесі відкрили елітний клуб для собак

Доглянута галявина, багато простору та високий паркан. Такий вигляд має клуб для собак в окрузі Лос-Анджелес..

Дата завантаження: 2024-10-25

video
play-sharp-fill

Доглянута галявина, багато простору та високий паркан. Такий вигляд має клуб для собак в окрузі Лос-Анджелес у США. Люди тут — гості своїх вихованців.

Клуб з’явився два роки тому. Його заснували Ліам та Алекс, помітивши, що в Лос-Анджелесі бракує чистих та безпечних парків для вигулу.

Членство в клубі коштує 120 доларів на місяць. Вступити може тільки той, у кого спокійний і не задирливий собака. Тест проводить окремий працівник, який відповідає за безпеку.

[Кейтель Франкл, працівник клубу для собак]:

«Маємо великий досвід. Ми бачимо небезпечні нахили в поведінці собаки».

Утім, за собаками в клубі однаково спостерігають наглядачі. Неприємних ситуацій не має бути. Ну а власники вихованців тим часом можуть тут відпочити чи попрацювати в спеціальному місці.

[Ліам Андервуд, співзасновник клубу для собак]:

«У нас тут відбуваються розважальні заходи, є всілякі програми, зокрема заняття йогою. Якось ми привезли сюди сто тонн снігу, бо більшість наших собаківників ніколи раніше його не бачили. Ми дізналися про це й подумали: чому б нам не привезти для них снігу»

Господарі собак залюбки приходять до клубу.

[Олівер Дамаванді, власник собаки]:

«Це дало мені велику користь, що позначилося і на бізнесі, і на приватному житті».

[Кейлін Номад, власниця собаки]:

«Маю дуже багато друзів, які є членами подібних клубів. <…> Цей клуб для собак, але підходить і для людей».

Засновники клубу кажуть, що хочуть створити особливий спосіб життя для своїх клієнтів.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Лос-Анджелесі відкрили елітний клуб для собакВеселі цуценята дарують душевний спокій на заняттях з йогиРізноколірні повітряні змії піднялися в небо над пляжем у БолгаріїВенеційський кінофестиваль стартував на італійському острові ЛідоАртінсталяція об’єднала мешканців канадського міста ТоронтоМуденгоманія: популярність карликового бегемотика допомагає бізнесу в Таїланді50 000 феєрверків спалахнули над СеуломУ Парижі з нагоди Олімпіади пустили прогулянковий кораблик у стилі LegoСобаки в модному вбранні вийшли на подіум у Нью-ЙоркуУгорське село зайнялося саморозвитком і приваблює молоді сім’ї та туристів
Hide picture

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: