16.10.2024
Телеканал NTD

У Новому Південному Уельсі відкриється ветклініка для коал

У Новому Південному Уельсі відкриється ветклініка для коал

Недовга подорож у переносці, і коала-сирота з кличкою Мак покине своїх опікунів. Вона повертається в дику..

Дата завантаження: 2024-09-16

video

Недовга подорож у переносці, і коала-сирота з кличкою Мак покине своїх опікунів. Вона повертається в дику природу. Її випускають в австралійському штаті Новий Південний Уельс.

[Емма Меддоуз, доглядачка]:

«Іноді вони швидко вистрибують із переноски, одразу щойно її відчиниш. А іноді трохи вагаються».

Коалу врятували торік. Коли її знайшли, вона важила лише 500 грамів. Зараз Мак може сама про себе подбати.

Незабаром до неї приєднається Гейдж. Його маму збила машина. Дитинча підібрав водій іншого автомобіля.

Жертвами ДТП коали стають часто. За останні два роки лише на південному заході Сіднея машини збили 65 коал. Пораненим тваринам або дитинчатам, що вижили, потрібна ветеринарна допомога, інакше вони гинуть.

Влада Нового Південного Уельсу виділить приблизно три мільйони доларів США на будівництво медичного центру при Сіднейському університеті. Лікарня працюватиме цілодобово.

[Пенні Шарп, міністр довкілля Нового Південного Уельсу]:

«Без спеціальних зусиль ми можемо втратити коал у дикій природі до середини століття. Ми сповнені рішучості цього не допустити».

Гроші, виділені урядом штату, також підуть на купівлю медичного обладнання та підтримку людей, які доглядають постраждалих коал. Часто цю роль на себе беруть волонтери.

Урятованих коал після лікування випускатимуть у ліс, і лише в ті місця, де тваринам не загрожуватиме небезпека.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Новому Південному Уельсі відкриється ветклініка для коал1000 клаптикових ковдр привезли майстри з різних країн на виставку в СШАВенеційський кінофестиваль стартував на італійському острові ЛідоРізноколірні повітряні змії піднялися в небо над пляжем у БолгаріїПоклонница Олимпиады работала на двух работах, чтобы приехать в ПарижМолода жінка рятує кішок і собак в Ємені, попри війнуПекінес став найстрашнішим собакою у світіУ паризькій пекарні з’явився хліб з олімпійською символікоюАмериканська стрибунка у воду під час Олімпіади шукає спонсорів для кенійських школярівВертикальні луки допоможуть зберегти біорізноманіття у Великій Британії

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: