27.03.2024
Телеканал NTD

Аргентинець переміг на чемпіонаті з приготування піци в Буенос-Айресі

Аргентинець переміг на чемпіонаті з приготування піци в Буенос-Айресі

Швидкість і віртуозність — головні умови для перемоги в цьому конкурсі. У Буенос-Айресі змагається понад 170..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Швидкість і віртуозність — головні умови для перемоги в цьому конкурсі. У Буенос-Айресі змагається понад 170 піцайоло з різних країн. Тут проходить чемпіонат світу з піци та емпанади.

Учасники мають продемонструвати майстерність у різних сферах. Нагороди присуджують за найсмачнішу піцу, за найшвидше приготування та за найкращий акробатичний виступ.

[Хесус Маркіна, суддя з Іспанії]:

«Увесь світ знає, як приготувати піцу. Але не всі знають, як досягти гарної якості. Піца — це їжа, яка найбільше у світі спонукає до спілкування, бо ви ділитеся нею з усіма. Якщо до того ж приготувати ефектну страву, то вона може стати стравою високої кухні».

Переможцем чемпіонату став Даніель Габріеллі. Він має ресторан у провінції Буенос-Айрес.

[Даніель Габріеллі, переможець чемпіонату]:

«Перемога здавалася мені недосяжною мрією. Тут понад 170 учасників, і кожен сподівався на перемогу. Я цього просто не очікував. Думав, це лише мрія».

Друге місце посів кубинець Мігель Санчес, а третє — Дієго Борхес із Венесуели.

Переможець Даніель Габріеллі у 2025 році братиме участь у чемпіонаті світу з приготування піци в Італії.
Коротке посилання на цю сторінку:

Аргентинець переміг на чемпіонаті з приготування піци в Буенос-АйресіАвстралійка побудувала енергоощадний будинок у вигляді кількох іглуЮнак в Іраку сам побудував автомобіль, щоб допомагати батьковіУ Новому Південному Уельсі відкриється ветклініка для коалАвстралійські діти діляться досвідом, як відкрити свій бізнесПекінес став найстрашнішим собакою у світіТроє рідкісних андських ведмежат дебютують у зоопарку в Нью-ЙоркуЗаплив на гумових камерах для тракторних коліс влаштували в КосовіВідома японська компанія створила теплові насоси для носорогів Честерського зоопаркуУсе рожеве: у Литві влаштували фестиваль холодного борщу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: