Швидкість і віртуозність — головні умови для перемоги в цьому конкурсі. У Буенос-Айресі змагається понад 170 піцайоло з різних країн. Тут проходить чемпіонат світу з піци та емпанади.
Учасники мають продемонструвати майстерність у різних сферах. Нагороди присуджують за найсмачнішу піцу, за найшвидше приготування та за найкращий акробатичний виступ.
[Хесус Маркіна, суддя з Іспанії]:
«Увесь світ знає, як приготувати піцу. Але не всі знають, як досягти гарної якості. Піца — це їжа, яка найбільше у світі спонукає до спілкування, бо ви ділитеся нею з усіма. Якщо до того ж приготувати ефектну страву, то вона може стати стравою високої кухні».
Переможцем чемпіонату став Даніель Габріеллі. Він має ресторан у провінції Буенос-Айрес.
[Даніель Габріеллі, переможець чемпіонату]:
«Перемога здавалася мені недосяжною мрією. Тут понад 170 учасників, і кожен сподівався на перемогу. Я цього просто не очікував. Думав, це лише мрія».
Друге місце посів кубинець Мігель Санчес, а третє — Дієго Борхес із Венесуели.
Переможець Даніель Габріеллі у 2025 році братиме участь у чемпіонаті світу з приготування піци в Італії.
Коротке посилання на цю сторінку: