27.10.2024
Телеканал NTD

Троє поросят й асани: йога зі свинями стає дедалі популярнішою

Троє поросят й асани: йога зі свинями стає дедалі популярнішою

Ці три поросята прийшли на заняття з йоги в американському містечку Спенсер штату Массачусетс. Їхнє завдання..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Ці три поросята прийшли на заняття з йоги в американському містечку Спенсер штату Массачусетс. Їхнє завдання — викликати в людей якнайбільше позитивних емоцій. І, схоже, їм це вдається.

[Стейсі Делбрідж, учасниця занять із йоги]:

«Найкраще в йозі з поросятами — це, звісно, поросята. Вони милі й кумедні. І саме тоді, коли відчуваєш утому, підходить чудовий гість, і можна зупинитися й водночас не здаватися ледарем. Так, вони чарівні».

[Емі Фінкель, учасниця занять із йоги]:

«Найяскравішим у заняттях було бачити, як поросята бігають, які вони радісні та щасливі. І дуже сумно стало, коли все закінчилося, бо час промайнув дуже швидко».

У США заняття йогою з поросятами стають дедалі популярнішими. Люди готові витрачати на дорогу півтори-дві години, аби побути в товаристві свиней.

[Керолайн Браун, учасниця занять із йоги]:

«Тут постійно бігало троє поросят, а також коза й два кролики. Тож атмосфера для занять йогою дуже весела. Вона розслаблює і справді знімає стрес».

Заняття з йоги триває близько години. Хто хоче, може перерватися, щоби погратися з тваринами. Перед заняттям учасникам роздають частування. Ними можна годувати поросят. Після йоги ще хвилин 15 можна бавитися з поросятами, кроликами та козою.

Фахівці кажуть, що такі заняття корисні для всіх учасників. Людям це допомагає заспокоїтись і зняти напругу, а тварини не почуваються самотніми.
Коротке посилання на цю сторінку:

Троє поросят й асани: йога зі свинями стає дедалі популярнішоюІракський астроном-аматор приносить на набережну телескоп, щоб люди милувалися Місяцем1000 клаптикових ковдр привезли майстри з різних країн на виставку в СШАПекінес став найстрашнішим собакою у світіУ зоопарку в Берліні оголосили клички двох суматранських тигренятВідома японська компанія створила теплові насоси для носорогів Честерського зоопаркуПустеля Атакама в Чилі дивує рідкісним зимовим цвітіннямЄгиптянка знайшла спокій у монотонній роботі ліфтераТроє рідкісних андських ведмежат дебютують у зоопарку в Нью-ЙоркуПереможницю Вестмінстерського дог-шоу пригостили обідом у ресторані в Нью-Йорку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: