27.09.2024
Телеканал NTD

Відома японська компанія створила теплові насоси для носорогів Честерського зоопарку

Відома японська компанія створила теплові насоси для носорогів Честерського зоопарку

Честерський зоопарк, що на півночі Англії, співпрацює з відомою японською компанією з виробництва електроніки, щоби створити..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Честерський зоопарк, що на півночі Англії, співпрацює з відомою японською компанією з виробництва електроніки, щоби створити стійкіше опалення на 51 гектарі своєї території. Тут особливу увагу приділяють поліпшенню умов проживання східних чорних носорогів.

Про партнерство оголосили 21 травня. У його межах спробують задовольнити особливі потреби носорогів у теплі.

[Дженніфер Келлі, представниця зоопарку]:

«У наших приміщеннях є унікальні мешканці, які мають дуже специфічні потреби щодо умов проживання. У кожному павільйоні необхідно створювати різні умови, щоб забезпечити найвищі стандарти для тварин».

Східні чорні носороги першими дістають користь від нової технології. На їхній території зробили великі відкриті двері для вільного пересування. Але така конструкція може спричинити значні втрати тепла.

Технологія теплових насосів японської компанії має розв’язати проблему, забезпечуючи температуру від 18 до 24 градусів. Вона допомагає носорогам зводити до мінімуму втрати енергії.

[Дженніфер Келлі, представниця зоопарку]:

«2031 року нашому зоопарку виповниться 100 років, тому на території є стародавні будівлі, які треба модернізувати. Досі теплові насоси завжди були в пригоді».

Зоопарк має надію, що теплові насоси зможуть використовувати в житлових будинках та інших приміщеннях.

Честерський зоопарк відкрився 1931 року. Тут живе понад 37 000 тварин 500 видів. Він також відомий своїми зусиллями для збереження видів, що вимирають.
Коротке посилання на цю сторінку:

Відома японська компанія створила теплові насоси для носорогів Честерського зоопаркуІракський астроном-аматор приносить на набережну телескоп, щоб люди милувалися МісяцемСобаки підкорюють хвилі на чемпіонаті із серфінгу в ІспаніїВсесвітній День Фалунь Дафа відзначили парадами та іншими мальовничими заходамиУ зоопарку в Берліні оголосили клички двох суматранських тигренятПереможницю Вестмінстерського дог-шоу пригостили обідом у ресторані в Нью-Йорку1000 клаптикових ковдр привезли майстри з різних країн на виставку в СШАУсе рожеве: у Литві влаштували фестиваль холодного борщуМолода жінка рятує кішок і собак в Ємені, попри війнуЮнак в Іраку сам побудував автомобіль, щоб допомагати батькові

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: