27.11.2024
Телеканал NTD

Конкурс двійників Гарфілда влаштували в Малайзії

Конкурс двійників Гарфілда влаштували в Малайзії

Сто котів разом із господарями зібралися в малайзійському штаті Селангор. Тут проходить конкурс двійників Гарфілда. Порода..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Сто котів разом із господарями зібралися в малайзійському штаті Селангор. Тут проходить конкурс двійників Гарфілда. Порода не важлива, головне — руда шерсть.

Переміг кіт із кличкою Гара. Його визнали найбільш схожим на знаменитого героя.

[Адам Зайлані, власник кота-переможця]:

«Насправді я вражений, бо не очікував, що Гара переможе. Але, думаю, він найбільше схожий на Гарфілда».

Життя в переможця склалося непросте. Раніше він був бездомним. Потім його підібрав нинішній господар. Скоро двійникові Гарфілда виповниться чотири роки.

[Адам Зайлані, власник кота-переможця]:

«Коли ми забрали Гару до себе, нам він здавався таким самим, як усі інші коти. Я не усвідомлював, що його мордочка особлива, хоч він і безпородний».

Гара та його власник отримали грошовий приз — 100 доларів США, великий пакунок котячого корму та інші приємні бонуси.

Гарфілд — головний герой однойменних коміксів, які створив американський художник Джим Девіс. Їх почали публікувати в 1978 році. За мотивами коміксів знято мультфільми, а також два художні фільми: «Гарфілд» та «Гарфілд-2».
Коротке посилання на цю сторінку:

Конкурс двійників Гарфілда влаштували в МалайзіїЮнак в Іраку сам побудував автомобіль, щоб допомагати батьковіУ Празькому зоопарку народився рідкісний китайський панголінВсесвітній День Фалунь Дафа відзначили парадами та іншими мальовничими заходамиЗаплив на гумових камерах для тракторних коліс влаштували в КосовіУ Новому Південному Уельсі відкриється ветклініка для коалУсе рожеве: у Литві влаштували фестиваль холодного борщуВідома японська компанія створила теплові насоси для носорогів Честерського зоопаркуМолода жінка рятує кішок і собак в Ємені, попри війнуАвстралійські діти діляться досвідом, як відкрити свій бізнес

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: