27.09.2024
Телеканал NTD

Переможницю Вестмінстерського дог-шоу пригостили обідом у ресторані в Нью-Йорку

Переможницю Вестмінстерського дог-шоу пригостили обідом у ресторані в Нью-Йорку

Святковий обід для переможниці Вестмінстерського дог-шоу влаштували в ресторані в Нью-Йорку. Мініатюрний пудель із кличкою Сейдж..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Святковий обід для переможниці Вестмінстерського дог-шоу влаштували в ресторані в Нью-Йорку. Мініатюрний пудель із кличкою Сейдж завоювала звання «найкращої з найкращих».

Тепер шеф-кухар Даніель Булю годує пухнасту клієнтку з рук. Для неї приготували середньо просмажену яловичину.

[Даніель Булю, шеф-кухар]:
«Я дуже радий цій події. Сподіваюся, їй сподобається стейк. Я чув, що вона любить середньо просмажене м’ясо, тож маємо саме те, що треба. Подивіться, яка вона гарна. Вона чудова. Сейдж, я ваш шеф-кухар. Цей обід відзначений зіркою Мішлен».

Сейдж стала четвертим мініатюрним пуделем, що переміг на Вестмінстерському дог-шоу. До цього собаки цієї породи перемагали у 1943, 1959 та 2002 році. Цікаво, що 2002-го головний трофей здобула прабабуся Сейдж. Обох собак готував гендлер Кадз Хосака.

[Даніель Булю, шеф-кухар]:

«Двадцять два роки тому він виступав із прабабусею Сейдж, яка стала переможницею. Цьогоріч у нього Сейдж. Гадаю, це показує, що терпіння, талант, наполегливість та віра допомагають перемагати».

[Кадз Хосака, гендлер]:
«Вона чудовий вихованець. Коли прошу щось зробити, вона робить це для мене. Тож я щасливий. Вона теж щаслива».

Кадз виводив собак на ринг 45 років, а тепер завершує кар’єру.

[Кадз Хосака, гендлер]:
«Це був мій останній виступ. Я іду на пенсію. Для мене це ідеальний відхід на спочинок».

Вестмінстерське дог-шоу відбулося в 148-ме. Цього року брали участь собаки 200 порід з усіх штатів США, а також із 12 інших країн.
Коротке посилання на цю сторінку:

Переможницю Вестмінстерського дог-шоу пригостили обідом у ресторані в Нью-ЙоркуВетеринар із Нідерландів лікує коней та ослів у ЄгиптіАвстралійка побудувала енергоощадний будинок у вигляді кількох іглуКонкурс двійників Гарфілда влаштували в МалайзіїТроє рідкісних андських ведмежат дебютують у зоопарку в Нью-ЙоркуУсе рожеве: у Литві влаштували фестиваль холодного борщуЮнак в Іраку сам побудував автомобіль, щоб допомагати батьковіЗаплив на гумових камерах для тракторних коліс влаштували в КосовіІракський астроном-аматор приносить на набережну телескоп, щоб люди милувалися МісяцемУ зоопарку в Берліні оголосили клички двох суматранських тигренят

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: