27.02.2024
Телеканал NTD

У Таїланді бенкетом відзначають День слона

У Таїланді бенкетом відзначають День слона

Банкет для слонів влаштували в тайському місті Аюттхая. Тварин пригощають фруктами та овочами. А буддійські ченці..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Банкет для слонів влаштували в тайському місті Аюттхая. Тварин пригощають фруктами та овочами. А буддійські ченці проводять традиційні церемонії. Так, у Таїланді відзначають національний День слона.

На святкування привели 70 тварин. Годувати їх допомагають волонтери — місцеві та іноземні.

[волонтерка]:

«Я щаслива й дуже задоволена, що беру участь у заході в Аюттхаї, присвяченому Дню слона. Слони дуже важливі для тайського народу».

У Таїланді живе 3800 одомашнених слонів. Багато з них мешкає у заповідниках.

[Іттіпан Кхарвламаї, керівник розплідника слонів]:

«Ми повинні пояснити (людям), що ці слони не можуть жити в дикій природі, бо виросли в неволі. Вони мають чисту питну воду, їжу, друзів — нас, людей».

День слона святкують у Таїланді з 1998 року. Ініціаторами стали захисники природи. Так вони нагадують тайцям, що слони відіграють важливу роль у їхньому житті, тому їх треба активніше захищати від браконьєрів та жорстокого поводження.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Таїланді бенкетом відзначають День слонаДесятки аеростатів літали над швейцарським містечком в альпійській долиніЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більше

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: