27.02.2024
Телеканал NTD

Кішки пройшли подіумом на Тижні моди в Лондоні

Кішки пройшли подіумом на Тижні моди в Лондоні

Мейн-кун — найбільша порода домашньої кішки. Один із них зайняв місце в першому ряду біля подіуму,..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Мейн-кун — найбільша порода домашньої кішки. Один із них зайняв місце в першому ряду біля подіуму, щоб спостерігати за показом своїх побратимів.

Найбільш доглянуті та розніжені кішки Великої Британії — на центральному місці на заході під назвою Catstravaganza. Він проходить у виставковому центрі в Лондоні.

Власники несуть своїх вихованців подіумом на очах у сотень любителів тварин. А кішки, здається, насолоджуються увагою.

[Стівен Месерв, засновник Loving Cats Worldwide]:

«Так, очевидно, зараз триває Тиждень моди в Лондоні. А ми тут маємо власний подіум, і, вибачте, але наші моделі набагато симпатичніші, ніж деякі з їхніх моделей».

Стівен Месерв створив організацію Loving Cats Worldwide, щоби привернути увагу до кішок. На його думку, подіуми надто довго займали собаки.

[Стівен Месерв, засновник Loving Cats Worldwide]:

«Ми бачимо, що власників кішок стає більше, особливо в містах. Догляд за кішкою потребує набагато менше зусиль. З ними не треба гуляти, вони переважно гуляють самі».

Однією із зірок показу став перський кіт із кличкою Містер Бамбл. Йому 18 місяців. Його господиня каже, що багато дбає, щоб його шерсть мала бездоганний вигляд.

[Ангарад Флоренс Іствуд, власниця Містера Бамбла]:

«Досить доброзичливий маленький хлопець, дуже спокійний. Удома він обожнює притискатися й обійматися, доглядає себе, любить ванну».

Ще одна порода — канадський сфінкс. Це Маус, йому майже два роки. Він лагідний і трохи грайливий.

[Кара Голлсворт, власниця Мауса]:

«Оскільки вони не мають шерсті, їм потрібні люди. Вони весь час хочуть бути з людьми».

Ще одна рідкісна порода на виставці — лікой, або кіт-перевертень. Це результат природної мутації в ДНК, унаслідок чого ці коти втрачають частину шерстяного покриву, а морда стає схожою на перевертня.

[Первіз Александер, власниця Сері]:

«Вони як перевертні. Вони народжуються повністю вкритими шерстю, дуже пухнастими маленькими кошенятами. Та за 5–7 днів починають линяти й утрачають дитячу шерсть».

Захід відвідало більш як 6000 любителів кішок.

Такі покази також проводять в інших країнах, зокрема в Японії, Канаді, Колумбії та США.
Коротке посилання на цю сторінку:

Кішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніЗнайомтесь із найщасливішим водієм автобуса в АргентиніНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіУ Сіетлі тисячі людей милуються цвітом сакуриЯк мисливець за камінням знаходить матеріал для ювелірних виробівПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халумі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: