27.04.2024
Телеканал NTD

40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в Іраку

40 котів зустрічає гостей у котокав'ярні в Іраку

Майже 40 котів зустрічає гостей у цій кав'ярні в Ербілі, що на півночі Іраку. Тут можна..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Майже 40 котів зустрічає гостей у цій кав’ярні в Ербілі, що на півночі Іраку. Тут можна випити кави та погратися з пухнастиками. Більшість із них раніше були бездомними.

[Ая аль-Махмуд, власниця котокав’ярні]:

«Ми завжди виступаємо за доброту до тварин і турботу про всіх, не лише про котів. Ось ідея нашої кав’ярні. Ми відкрили її, щоб допомагати людям і пробуджувати в них доброту до тварин».

Мохаммед Мустафа тут частий гість. Тримати кота вдома наразі не може. У його сім’ї їх недолюблюють, а в мами й зовсім нав’язлива боязнь котів.

[Мохаммед Мустафа, гість кав’ярні]:

«Я іноді приводжу сюди маму та рідних, щоб вони подивилися на котів і побачили, які добрі до них інші люди. Намагаюся помалу змінити їхнє неприязне ставлення до котів, і колись, можливо, у мене вдома з’явиться така тваринка».

У кав’ярні два зали. В одному живуть коти. А з другого на них можна дивитися через скло. Це дає змогу спостерігати за пухнастиками з боку й поступово до них звикати. Уже кілька клієнтів котокав’ярні подолало страх перед котами.
Коротке посилання на цю сторінку:

40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в ІракуМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили містоСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринХудожник розмальовує стовпи електропередачі в австралійському містечкуПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці Косова

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: