27.09.2024
Телеканал NTD

Море щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого Валентина

Море щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого Валентина

Подарунок до Дня святого Валентина зробили шанувальникам йоги в Нью-Делі. На занятті разом із ними попрактикували..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Подарунок до Дня святого Валентина зробили шанувальникам йоги в Нью-Делі. На занятті разом із ними попрактикували цуценята ши-цу, золотистого ретривера та інших порід.

На всіх собак наділи рожеві стрічки. Тож тепер вони схожі на живі «валентинки». Загалом тут одинадцять щенят. Їх привезли з притулку. За бажання можна стати господарем когось із них.

[учасниця занять йогою]:

«День святого Валентина присвячений любові. І найкращий спосіб її виявити — привести когось, хто зможе її повернути. Я рада, що в цьому беруть участь собаки з притулку».

[учасниця занять йогою]:

«У мене це вперше, і думаю, що знайшла свою ідеальну “валентинку”».

У цей день вшановують святого Валентина. Згідно з легендою, він вінчав закоханих усупереч волі римського імператора Клавдія II. Той заборонив одружуватися. Він уважав, що самотні чоловіки ліпше воюють. Хоча Валентин вінчав людей таємно, та про це дізналися. Священника ув’язнили, а 14 лютого стратили.

День святого Валентина почали святкувати наприкінці XIV століття. Нині цю традицію підтримують у багатьох країнах.
Коротке посилання на цю сторінку:

Море щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Pet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більше

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: