27.02.2024
Телеканал NTD

Колекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшок

Колекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшок

Це Лондонський ярмарок іграшок. Саме тут дебютують усі найкращі новинки 2024 року. Наприклад, цей робот —..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Це Лондонський ярмарок іграшок. Саме тут дебютують усі найкращі новинки 2024 року. Наприклад, цей робот — футбольний тренер, який навчає ліпше володіти м’ячем.

Цю виставку проводять в експоцентрі «Олімпія» вже ось як 70 років. Її вважають найбільшою у Великій Британії.

Цього року в тренді серії іграшок для дітей віком від 12 років. Зазвичай вони ґрунтуються на фільмах, музиці або комп’ютерних іграх.

За останні 12 місяців ринок іграшок у Великій Британії зменшився. А ось продажі в ніші для підлітків зросли й тепер становить третину продажів усіх іграшок у країні.

[Роланд Ерл, гендиректор Британської асоціації іграшок]:

«Традиційно це не та частина населення, яка купує багато іграшок. Вони вже не вважають себе дітьми».

Лідером у цій ніші вважають американську компанію Funko. Вашингтонський бренд виробляє ляльки, які уособлюють героїв фільмів, кліпів та відеоігор.

Після закінчення коронавірусного карантину продажі Funko зросли. Це пояснюють тим, що в ізоляції діти переглянули багато серіалів, а коли магазини відкрилися, вони мали вільні гроші.

Також Funko дуже серйозно ставиться до вибору персонажів. Кожен має багато шанувальників.

Ще один популярний товар — конструктор Cobi із Польщі. З нього виготовляють моделі історичних військових машин. Така тема приваблює дорослих дітей.

Загалом цього року на стіну слави Hero Toys потрапило 27 іграшок. А найкращою назвали камеру-бінокль LeafFrog’s Magic Adventures. Її можна використовувати як бінокль і як камеру з потужним збільшенням для знімання природи.

А цей гаджет — справжній зберігач кишенькових грошей. Цифровий вихованець, що трохи схожий на тамагочі, дає змогу накопичувати монетки на віртуальній карті, а також купувати через телефон батьків.

На ярмарку відбувся показ мод для собак, а компанія Lounge Fly продемонструвала свою останню лінійку рюкзаків для тварин.
Коротке посилання на цю сторінку:

Колекції для старших дітей: новий тренд на Лондонському ярмарку іграшокКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рік2400 троянд різних сортів привезли на виставку в Індії10 років у Louis Vuitton: дизайнер Ніколя Геск’єр відсвяткував ювілей у ЛувріІнший погляд на кохання: «Музей розірваних стосунків» відкрився в ХорватіїСендбординг повертається до НамібіїШколярі Каліфорнії повернулися до ручок та зошитівРеконструкцію центру Каїра хочуть почати найближчими місяцямиМодниці привабили увагу на Чемпіонаті світу з кінних перегонів у ДубаїПрогулянка найромантичнішим садом світу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: