27.06.2024
Телеканал NTD

200 дронів показали світлове шоу в нічному небі Мадрида

200 дронів показали світлове шоу в нічному небі Мадрида

Світловим шоу в нічному небі помилувалися жителі та гості Мадрида. Двісті дронів сформували зображення визначних пам'яток..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Світловим шоу в нічному небі помилувалися жителі та гості Мадрида. Двісті дронів сформували зображення визначних пам’яток світу, зокрема Тадж-Махалу, Ейфелевої вежі, статуї Свободи, Сіднейського оперного театру, Великого сфінкса в Гізі, а також римського Колізею, статуї Христа-Спасителя та піраміди мая.

Світлове шоу пройшло з нагоди відкриття в Мадриді міжнародної виставки, яка присвячена всьому, що пов’язане з туристичною індустрією. Вона пройде в 44-те.

У заході беруть участь різні країни світу. Кожна займає окремий майданчик. Експоненти ознайомлюють гостей виставки з туристичними визначними місцями своєї країни та місцевим сервісом.

Також на виставці проходять семінари та навчання для працівників туріндустрії.

Виставка триватиме п’ять днів. Організатори очікують, що цього року її відвідає 250 тисяч осіб.
Коротке посилання на цю сторінку:

200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаНадихнула наука та природа: 17 незвичайних скульптур розмістили в Садах К’ю в ЛондоніДубай створив найглибший у світі басейн у вигляді затонулого містаТаємничі кулясті камені приваблюють туристів до лісу в Боснії і ГерцеговиніУ Болівії ламам, альпакам та вікуньям присвятили фестивальСекрет розкрито: як туристи роблять фото в Ріо, на якому вони неначе висять над урвищемКолекцію особистих речей Вів’єн Вествуд продадуть на аукціоніХудожник, який першим став зображати усміхнених людейВсесвітній День Фалунь Дафа відзначили парадами та іншими мальовничими заходамиПоринути в життя XIII століття можна на ярмарку в Алжирі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: