27.01.2024
Телеканал NTD

200 дронів показали світлове шоу в нічному небі Мадрида

200 дронів показали світлове шоу в нічному небі Мадрида

Світловим шоу в нічному небі помилувалися жителі та гості Мадрида. Двісті дронів сформували зображення визначних пам'яток..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Світловим шоу в нічному небі помилувалися жителі та гості Мадрида. Двісті дронів сформували зображення визначних пам’яток світу, зокрема Тадж-Махалу, Ейфелевої вежі, статуї Свободи, Сіднейського оперного театру, Великого сфінкса в Гізі, а також римського Колізею, статуї Христа-Спасителя та піраміди мая.

Світлове шоу пройшло з нагоди відкриття в Мадриді міжнародної виставки, яка присвячена всьому, що пов’язане з туристичною індустрією. Вона пройде в 44-те.

У заході беруть участь різні країни світу. Кожна займає окремий майданчик. Експоненти ознайомлюють гостей виставки з туристичними визначними місцями своєї країни та місцевим сервісом.

Також на виставці проходять семінари та навчання для працівників туріндустрії.

Виставка триватиме п’ять днів. Організатори очікують, що цього року її відвідає 250 тисяч осіб.
Коротке посилання на цю сторінку:

200 дронів показали світлове шоу в нічному небі МадридаКам’яний Атлант знову височить у Долині храмів на СициліїНаціональний балет Грузії приїхав з танцювальною програмою до Боснії і ГерцеговиниФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніСендбординг повертається до НамібіїКамбоджа: як святкують кхмерський Новий рікВиставки, присвячені кактусам та квітковому дизайну, відкрилися в музеї Іва Сен-Лорана в МарракешіДва індійські ресторани судяться через куряче каріПрогулянка найромантичнішим садом світуСицилійський вулкан Етна приваблює туристів кільцями пари та газу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: