28.09.2024
Телеканал NTD

Конкурс портретного живопису NTD пройшов у Нью-Йорку

Конкурс портретного живопису NTD пройшов у Нью-Йорку

6-й Міжнародний конкурс портретного живопису NTD пройшов у Нью-Йорку. На виставці фіналістів — 60 нагороджених картин..

Дата завантаження: 2024-04-28

video

6-й Міжнародний конкурс портретного живопису NTD пройшов у Нью-Йорку. На виставці фіналістів — 60 нагороджених картин у стилі реалізму. Їх написало близько 50 художників із понад 20 країн.

Завдання конкурсу, який організував міжнародний телеканал NTD, — використати цей вид мистецтва для відродження традиційних цінностей та позитивних ідеалів, таких як праведність, краса та співчуття.

Цікаво, що золотих призерів цього року журі не обрало. А ось срібну нагороду отримав триптих «Милосердя Будди». Його написали три художники з Японії і Тайваню.

[Цай Шаохан, срібний призер]:

«Ці картини дуже великі, і багато персонажів. На початку процесу проєктування, щоби поєднати всі три картини в одну, нам довелося дуже багато планувати. Кожен із нас, напевно, має принаймні 20–30 ескізів до кожної роботи».

Картина Ши Жуцзян із Тайваню під назвою «Вибір совісті в умовах політичних переслідувань» отримала премію «Абсолютний гуманізм». Шість художників також отримали нагороду за визначну техніку, а два художники — премію «Видатна молодь».

Цей портрет дівчинки, на ім’я Вівіан, здобув бронзову нагороду. Його написав Джон Дарлі. Каже, що перед цим він провів час із сім’єю дівчинки в горах.

[Джон Дарлі, бронзовий призер]:

«Я дуже вдячний за те, що NTD влаштовує такий чудовий конкурс, на якому ми всі можемо зібратися разом та насолодитися роботами одне одного. Це фантастичний час».

Також на конкурсі вручили 35 почесних грамот. Одну з них отримав Кен Гошен.

[Кен Гошен, учасник конкурсу]:

«Цей конкурс справді унікальний тим, що в ньому особливу увагу приділяють класичній естетиці та ідеалам істинної та чистої краси».

Шанувальники мистецтва могли безплатно оглянути картини фіналістів у клубі «Салмагунді».

Альбом із цьогорічними роботами випустять невдовзі після завершення конкурсу.
Коротке посилання на цю сторінку:

Конкурс портретного живопису NTD пройшов у Нью-ЙоркуКитайські майстри готують повітряних зміїв до видовищного фестивалюПрогулянка найромантичнішим садом світу2400 троянд різних сортів привезли на виставку в ІндіїАнглія повернула Австралії списи аборигенів, які вивіз Джеймс КукЗаповзятливі австралійці створюють приватні парки для вигулу собакПаризький кондитер створив незвичайне тістечко з нагоди Олімпійських ігорСендбординг повертається до НамібіїМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуРозкішний бал-маскарад став окрасою Венеційського карнавалу

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: