27.12.2024
Телеканал NTD

Мер Нью-Йорка виганяє торговців із Бруклінського мосту

Мер Нью-Йорка виганяє торговців із Бруклінського мосту

Торгівля вирує на знаменитому Бруклінському мосту в Нью-Йорку. Тут можна купити дешеву вуличну їжу та найрізноманітніші..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Торгівля вирує на знаменитому Бруклінському мосту в Нью-Йорку. Тут можна купити дешеву вуличну їжу та найрізноманітніші сувеніри. Утім, це тепер ненадовго. Мер міста Ерік Адамс сказав, що торгувати на мосту буде заборонено, бо через це пішохідною доріжкою неможливо пройти.

Поліціянти вже ходять і роздають листівки з повідомленням. Торговцям дали три дні, щоб ті перейшли в інше місце.

Багато хто обурений. Зокрема Рахман. Він торгує тут ось уже десять років. Каже, що він має всі ліцензії, і що проблема в нових продавцях, яких побільшало після пандемії.

[Рахман, торговець]:

«Я не можу прийняти це рішення. Я просто візьму й завтра знову вийду на роботу. Я прийду завтра, бо це єдиний спосіб вижити. Я працюю легально, маю дозвіл департаменту охорони здоров’я, є ліцензія».

Утім, мер міста каже, що торговцям заборонять продавати на всіх мостах міста, зокрема й на Бруклінському.

[Ерік Адамс, мер Нью-Йорка]:

«Це питання громадської безпеки. Люди стрибали з пішохідної частини мосту на велосипедні смуги, бо прохід був заблокований. Не можна, щоб з обох боків вишиковувалися торговці, які продають різні товари. Це створило вузький простір, через що потрібно було вживати заходів. Там буквально відбувалася тиснява».

Торговці погоджуються, що проблема справді є. Але вона виникла посередині мосту.

[Рахман, торговець]:

«Міст надто маленький, це правда. Але займіться тією зоною, що вгорі, а нам дайте спокій. Мені треба працювати, щоби прогодувати сім’ю».

Торгівля на мосту стала популярною, бо це відома туристична пам’ятка, де завжди багато людей.
Коротке посилання на цю сторінку:

Мер Нью-Йорка виганяє торговців із Бруклінського мостуОгляд світових подій (з 7 по 12 квітня)Величезне джерело природного водню знайшли в албанській шахтіФермери біля затоплених полів у Греції скаржаться на погоду та просять допомогиНайбільшу у світі дерев’яну вітряну турбіну збудували у ШвеціїУ Кенії люди гинуть від повенейСтолиця Колумбії та 11 муніципалітетів починають нормувати водуМарокко: лазні закриті, води немаєУ Ріо намагаються зупинити спалах лихоманки денге до кульмінації карнавалуНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °C

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: