27.09.2024
Телеканал NTD

Корабельний кіт Олі разом з екіпажем фінішував у Гобарті

Корабельний кіт Олі разом з екіпажем фінішував у Гобарті

Кіт Олі разом з екіпажем яхти «Сільф VI» фінішує під вітання шанувальників. Одночасно закінчується регата Сідней..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Кіт Олі разом з екіпажем яхти «Сільф VI» фінішує під вітання шанувальників. Одночасно закінчується регата Сідней – Гобарт. Цей човен прийшов останнім. Зате Олі став першим корабельним котом, який брав участь у престижних яхтових перегонах.

Шанувальники принесли плакати та частування для пухнастого моряка. Схоже, його господаря це дуже розчулило.

[Боб Вільямс, власник кота]:

«Досить дивно, що люди так перейнялися симпатією до Олі. Я цього не очікував. Знаєте, для мене Олі — просто частина команди мого човна. Я плаваю з ним уже кілька років».

Коту десять років, і п’ять із них він ходить із господарем у море. Разом плавали з Австралії до Нової Зеландії та назад. Боб раніше служив на флоті й любить море. Ну а кота бере із собою за компанію.

[Боб Вільямс, власник кота]:

«Здається, кіт став міжнародною знаменитістю, і це дивовижно. Він просто звичайний кіт, мій друг та напарник. І приємно дістати трохи уваги після стількох років (плавання)».

Яхта «Сільф VI» досить стара — 1960 року випуску. У цій регаті вона брала участь уже не вперше.
Коротке посилання на цю сторінку:

Корабельний кіт Олі разом з екіпажем фінішував у ГобартіPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тваринПерші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Як колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміПерегони на дитячих велосипедах влаштували для дорослих у СШАСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіФестиваль у Стамбулі: мільйони тюльпанів прикрасили місто

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: