27.01.2024
Телеканал NTD

Церква в Болівії влаштувала свято для сотень бездомних

Церква в Болівії влаштувала свято для сотень бездомних

Ось така черга вишикувалася в Ла-Пасі. Тут сотні бездомних болівійців. Місцева церква зробила їм у святкові..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Ось така черга вишикувалася в Ла-Пасі. Тут сотні бездомних болівійців. Місцева церква зробила їм у святкові дні подарунок.

Людей по черзі впускають до величезного приміщення, де можна безплатно дістати різні послуги. Тут бездомні приймають душ, а потім ідуть до імпровізованої перукарні. Зачіски роблять волонтери.

Безпритульні також можуть звернутися до медиків-добровольців. А ще на кожного гостя чекає обід у їдальні. Їжу готують теж волонтери.

Цей благодійний проєкт називається «Добрий самаритянин».

[Ефрайн Аларкон, керівник проєкту]:

«Сьогодні в нас свято, бо ми не лише годуємо людей, робимо їм зачіски та даємо можливість помитися. Ми називаємо це даром любові. Ми повертаємо надію тим, хто втратив усе. Така мета проєкту “Добрий самаритянин”».

Волонтери також розсортували пожертвуваний одяг. Так бездомним легше вибрати потрібні речі. Цій жінці навіть допомогли відразу все надягти.

[Домітіла Пома, безпритульна]:

«У мене не було одягу. Тепер я прийняла душ і отримала одяг. Мені дали все, навіть гребінець і зубну пасту. Тепер я відчуваю любов Бога, який дарує нам життя. Дякую».

Проєкт існує вже понад 20 років. Його учасники вважають своїм обов’язком допомагати тим, хто втратив дім та опинився на вулиці.
Коротке посилання на цю сторінку:

Церква в Болівії влаштувала свято для сотень бездомнихМоре щенячої любові дістали шанувальники йоги з нагоди Дня святого ВалентинаУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїУ Таїланді бенкетом відзначають День слона

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: