04.05.2024
Телеканал NTD

Санта-регулювальник, що танцює, розважає водіїв на Філіппінах

Санта-регулювальник, що танцює, розважає водіїв на Філіппінах

Санта-Клаус, що танцює, з'явився на завантаженій дорозі в місті Пасай неподалік від Маніли — столиці Філіппін...

Дата завантаження: 2024-05-04

video

Санта-Клаус, що танцює, з’явився на завантаженій дорозі в місті Пасай неподалік від Маніли — столиці Філіппін. Поки повз мчать машини та мотоцикли, Санта імітує рухи регулювальника. Щоправда, це лише для розваги. Транспортом тут керує світлофор. Але водіям подобається.

[мотоцикліст]:

«Приємно спостерігати. І машини їдуть спокійно, коли він танцює посередині».

Роль Санти-регулювальника виконує Раміро Інохас, працівник міської адміністрації. Раміро вигадав власний танець, щоби підіймати водіям настрій.

[Раміро Інохас, Санта-регулювальник]:

«Я щороку так танцюю, щоб автомобілісти не нудьгували, поки чекають зелене світло. Я дарую їм трохи радості, нехай і ненадовго. Вони задоволені. Це видно з їхніх облич. Вони махають руками або підіймають великий палець угору».

На Санту, що танцює, звертають увагу й пішоходи.

[жителька міста Пасай]:

«Я бачила, як він танцює у костюмі Санти. Це кумедно. Я ніби повернулася в дитинство».

На Філіппінах традиція святкувати Різдво з’явилася під час іспанського правління, яке почалося у XVI столітті й закінчилося в XIX. Примітно, що тепер тут різдвяний сезон найтриваліший у світі. Він починається 1 вересня і закінчується за тиждень після Нового року, а іноді й пізніше.
Коротке посилання на цю сторінку:

Санта-регулювальник, що танцює, розважає водіїв на ФіліппінахОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халуміКилим із дзвіночків знову прикрасив «Синій ліс» у БельгіїЖитель Торонто перетворив свій будинок на ексцентричний витвір мистецтваУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантина40 котів зустрічає гостей у котокав’ярні в Іраку

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: