27.07.2024
Телеканал NTD

Різдвяна ілюмінація прикрасила Єлисейські поля в Парижі

Різдвяна ілюмінація прикрасила Єлисейські поля в Парижі

Мер Парижа Анн Ідальго та французький актор Жиль Лелуш запалили святкову ілюмінацію на Єлисейських полях. Тисячі..

Дата завантаження: 2024-07-27

video

Мер Парижа Анн Ідальго та французький актор Жиль Лелуш запалили святкову ілюмінацію на Єлисейських полях. Тисячі вогнів освітили 400 дерев на головній вулиці французької столиці, і тепер листя на них здається золотим.

[туристка з Іспанії]:

«Чудово бачити різдвяні вогні, що горять усюди. А тепер вони спалахнули й на Єлисейських полях. Це фантастика».

[турист із Бразилії]:

«Адже Париж — місто вогнів, правда? І тепер, коли Єлисейські поля освітлені, це підкреслює красу міста. Я радий бути тут разом із дружиною, яка дуже щаслива і схвильована церемонією ввімкнення різдвяної ілюмінації».

Різдво наближається, і весь Париж поступово причепурюється до свята.

Ілюмінація на Єлисейських полях сяятиме до 7 січня. Гірлянди горітимуть щодня з п’ятої вечора й до півночі. А на Різдво та Новий рік вони світитимуться всю ніч.
Коротке посилання на цю сторінку:

Різдвяна ілюмінація прикрасила Єлисейські поля в ПарижіУ Болгарії з розмахом проводять фестиваль трояндЗнаку Hollywood виповнюється 101 рік: з чого все почалосяУ чому секрет ідеальної неаполітанської піциДизайнер переробляє політичні банери на сумки-шопери«Вірі та забобонам» присвятили 13-й Фестиваль піщаних скульптур у ДаніїКоролівські сукні та лист Рінго Старра: стартують аукціонні «Класичні тижні»Королівський замок Балморал, що в Шотландії, уперше відкрили для всіх охочихДо Гани повернулися реліквії, вивезені за часів британської колонізаціїПрованська гра петанк, як і раніше, популярна у Франції

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: