18.09.2024
Телеканал NTD

У Південній Кореї заборонять їсти собак

У Південній Кореї заборонять їсти собак

Заборонити споживання собачого м'яса планують у Південній Кореї. Голова керівної партії заявив, що документ покладе край..

Дата завантаження: 2024-05-18

video

Заборонити споживання собачого м’яса планують у Південній Кореї. Голова керівної партії заявив, що документ покладе край суперечкам у суспільстві. Одні хочуть зберегти цю традицію, бо вона вкорінена в місцевій культурі, інші ж кажуть, що це надто жорстоко.

Уже цього року уряд Південної Кореї та керівна партія внесуть законопроєкт на розгляд. Вони сподіваються, що його схвалять дві головні партії парламенту.

Організації захисту прав тварин привітали ці плани. Водночас виробники собачатини провели перед парламентом акцію протесту. Вони кажуть, що рішення ігнорує право фермерів на життя.

За даними уряду, у Південній Кореї є коло 1150 ферм, на яких розводять собак, 34 бійні, 219 дистриб’юторських компаній та близько 1600 ресторанів, де готують собачатину.

У деяких культурах вживання собачого м’яса сприймається як частина традиційної кухні. Така практика збереглася в Узбекистані, Китаї, Кореї, Індонезії та на Тайвані. Любителі собачатини кажуть, що немає ніякої різниці між тим, що їсти — худобу чи собак. Однак зоозахисники називають таку практику жорстокою і неприпустимою.
Коротке посилання на цю сторінку:

У Південній Кореї заборонять їсти собакЕксміністра Казахстану засудили до 24 років позбавлення волі за вбивство дружиниКоли відбудеться найближче сонячне затемнення, і хто його зможе побачитиМітла з пляшок: камбоджієць рятує природу від пластикуЯпонія додасть фінвалів до переліку видів для китобійного промислуТуніський фермер сіє пшеницю старих сортів, сподіваючись урятувати сільське господарствоБоснійський хлопчик — єдиний учень у своїй школіТуристи розчаровані через страйк працівників Ейфелевої вежіЧим пригощатимуть гостей «Оскара»Ще одне літо без світла: єгиптяни готуються до нових відключень

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: