19.01.2024
Телеканал NTD

Італієць за допомогою трактора намалював портрет Дональда Дака

Італієць за допомогою трактора намалював портрет Дональда Дака

Гігантський портрет Дональда Дака з'явився на полі поблизу Верони, що на півночі Італії. Довжина картини —..

Дата завантаження: 2024-05-18

video

Гігантський портрет Дональда Дака з’явився на полі поблизу Верони, що на півночі Італії. Довжина картини — понад 120 метрів. Площа поля — 25 тисяч квадратних метрів.

Портрет намалював італійський художник Даріо Гамбарін. Використав трактор, плуг і ротаційну борону. Причому на самому полі не робив жодних попередніх начерків.

Художник присвятив свою роботу 100-річчю Walt Disney. Компанію заснували брати Волтер і Рой у 1923 році. А у 28-му з’явився мальований персонаж мишеня Мікі Маус, яке швидко завоювало серця маленьких глядачів.

Каченя Дональд Дак уперше з’явилося на екрані в 1934 році. Його вигадав сам Волт Дісней. На відміну від Мікі Мауса, каченя наділили деякими негативними рисами, які притаманні людям. Відомий селезень-мільярдер Скрудж Макдак доводиться Дональду Даку дядьком.

Портрет діснеївського каченяти не єдиний витвір Даріо Гамбаріна. Він створив багато портретів політичних діячів, письменників, художників та інших відомих людей.

Створення малюнків на полі називають ленд-артом. Цей напрям виник у США наприкінці 60-х. Такі витвори мистецтва не шкодять природі й недовговічні.
Коротке посилання на цю сторінку:

Італієць за допомогою трактора намалював портрет Дональда ДакаВ Італії вимирають газетні кіоскиСендбординг повертається до НамібіїОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонЯк архітектура Марокко поєднує давнину із сучасністюНайвідоміший храм Камбоджі хоче повернути колишню кількість туристівТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуВ Азербайджані вперше провели Національний фестиваль килимівЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівУ Ватикані реставрують центральний елемент собору Святого Петра

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: