20.07.2024
Телеканал NTD

Аукціон у Лондоні: куртки Майкла Джексона й Джорджа Майкла та шиньйон Емі Вайнгауз

Аукціон у Лондоні: куртки Майкла Джексона й Джорджа Майкла та шиньйон Емі Вайнгауз

Одяг, гітари та навіть шиньйони продадуть у Лондоні на щорічному аукціоні пам'ятних речей зі світу музики...

Дата завантаження: 2024-05-20

video

Одяг, гітари та навіть шиньйони продадуть у Лондоні на щорічному аукціоні пам’ятних речей зі світу музики. Серед них куртки, які носили Майкл Джексон та Джордж Майкл.

[Лі Ловес, представник аукціону]:

«Наш зірковий лот — це куртка Майкла Джексона з відеореклами. Унікальний предмет одягу, зробленого на замовлення. Ви зможете перед заходом порівняти його з відео».

За куртку планують отримати до 480 тисяч доларів.

А за деякі гітари — до 145 тисяч.

[Лі Ловес, представник аукціону]:

«Маємо чудову колекцію гітар, які на концертах використовували такі музиканти, як Пол Стенлі з KISS, Ангус Янг з AC/DC і, звісно ж, Ноель Галлагер з Oasis».

Загалом на цьому щорічному аукціоні виставлять 200 лотів. Серед них шиньйон Емі Вайнгауз із кліпу You Know I’m No Good. Також продадуть сет-лист у рамці, написаний від руки вокалістом «Нірвани» Куртом Кобейном.

[Лі Ловес, представник аукціону]:

«Ми постійно бачимо дедалі більший попит на пам’ятні речі з фільмів та кліпів. З кожним роком наші продажі стають більшими, а ціни — вищими».

Аукціон пройде з 9 по 12 листопада.
Коротке посилання на цю сторінку:

Аукціон у Лондоні: куртки Майкла Джексона й Джорджа Майкла та шиньйон Емі ВайнгаузФестиваль «Звуки цвітіння» починається в Ботанічних садах К’ю в ЛондоніУнікальну колекцію монет данського магната, нарешті, можуть продатиТуніська співачка хоче відродити в країні давню берберську мовуЯк лондонський ресторан готує їжу лише з місцевих інгредієнтівОстанню картину Караваджо показали в ЛондоніВ Азербайджані вперше провели Національний фестиваль килимівМодний дім Dior показав свою осінню колекцію в Нью-ЙоркуНародну музику шоро в Бразилії визнали культурною спадщиноюФранцузький острів Мон-Сен-Мішель знову став недоступним

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: