20.08.2024
Телеканал NTD

Найкраще вбрання для Гелловіну: у Перу пройшов конкурс серед собак

Найкраще вбрання для Гелловіну: у Перу пройшов конкурс серед собак

Десятки собак у барвистих костюмах по черзі виходять на червону доріжку. У столиці Перу проводять щорічний..

Дата завантаження: 2024-05-20

video

Десятки собак у барвистих костюмах по черзі виходять на червону доріжку. У столиці Перу проводять щорічний конкурс на найкраще вбрання до Гелловіну.

Чотирилапі мають не лише дефілювати перед глядачами, а й брати участь у фотосесії. Витримують не всі.

[власниця собаки]:

«У нас вбрання в стилі сімейки Адамсів. Собака — у костюмі Венздей. Хоча перуку вона вже стягла, бо втомилася. А я Мортися».

Цього року призові місця посіли кудлаті моделі, убрані за мотивами голлівудських фільмів. Судді оцінювали креативність та оригінальність костюмів, а також уміння демонструвати вбрання. Додаткові бали присуджували, якщо власники собак також прийшли в костюмах.

[Сурко Росаріо, працівниця адміністрації Ліми]:

«Перше місце присудили Венздей (із “Сімейки Адамсів”). Далі йдуть Віллі Вонка, Барбі та інші конкурсанти. Їх обрали, бо в показі брали участь і господарі в костюмах. Тож сьогодні вони стали переможцями».

Організатори конкурсу не лише хочуть відсвяткувати Гелловін, вони також спонукають власників тварин ще ліпше дбати про вихованців. І надіються, що завдяки заходу тварин із притулків почнуть забирати частіше.

Гелловін відзначають 31 жовтня напередодні Дня всіх святих. Як припускають, свято сягає корінням традицій кельтів Ірландії та Шотландії. Знаменитий символ Гелловіну — світильник Джека. Це вичищений гарбуз зі свічкою всередині. Його ставлять біля будинку, щоб відганяти злих духів.

Зараз Гелловін — міжнародне свято. Його відзначають у Великій Британії, США, Японії, Південній Кореї, Австралії, Новій Зеландії, а також у країнах Західної та Східної Європи.
Коротке посилання на цю сторінку:

Найкраще вбрання для Гелловіну: у Перу пройшов конкурс серед собакШанувальники «мерседесів»: пам’ятник німецькому авто роблять у хорватському містіТаємничі кулясті камені приваблюють туристів до лісу в Боснії і ГерцеговиніСендбординг повертається до НамібіїБалабан — душа музичної культури АзербайджануНародну музику шоро в Бразилії визнали культурною спадщиноюВсесвітній День Фалунь Дафа відзначили парадами та іншими мальовничими заходамиMet Gala — 2024: квіти, блиск і химерні формиОдну з найдавніших у світі книг виставлять на аукціонУ Помпеях знайшли давню бенкетну залу з фресками

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: