26.08.2024
Телеканал NTD

Англійський млин не справляється з попитом на борошно в період карантину

Англійський млин не справляється з попитом на борошно в період карантину

Це зараз можна бачити сучасне обладнання, яке перемелює зерна на борошно, а раніше тут стояли звичайні..

Дата завантаження: 2024-04-26

video

Це зараз можна бачити сучасне обладнання, яке перемелює зерна на борошно, а раніше тут стояли звичайні млини. Англійське підприємство Shipton Mill каже, що борошно тут виробляли ще за часів нормандського завоювання Англії — приблизно тисячу років тому.

Відколи почалася епідемія коронавірусу, багато фабрик і заводів зупинилося. Але тільки не цей борошномельний комбінат. Навпаки, він ледве справляється із замовленнями.

[Джо Лістер, представник Shipton Mill]:
«Невелике падіння комерційного попиту компенсує зростання інтересу до домашньої випічки. А він такий великий, що ми просто не встигаємо його задовольняти».

Підприємство пропонує десятки різних видів борошна. Деякі досі отримують, перемелюючи пшеницю давніх англійських сортів кам’яними жорнами.

Останніми місяцями довелося найняти більше працівників.

[Джо Лістер, представник Shipton Mill]:
«Ми почали направляти людей до нашого онлайн-магазину. І за три дні отримали 10 тисяч замовлень. Зазвичай таку кількість ми обробляли за три місяці. Це було несподівано. Довелося тимчасово заблокувати інтернет-магазин, щоб виконати всі замовлення. А коли сайт відновив роботу, ми запровадили систему черги, щоб він не впав».

Підприємство сподівається, що попит не згасне й після карантину.

[Джо Лістер, представник Shipton Mill]:
«Раніше в хороші місяці ми доставляли 40 тонн борошна до домашніх пекарень, невеликих кафе, мікропекарень та подібних закладів. Тепер виконуємо такий же обсяг за три-чотири дні».

Варто зазначити, що незадовго до карантину борошно стало в Англії дефіцитним товаром. Так, десятки людей шикувалися в черги перед магазином цього підприємства з ранку й до пізнього вечора.
Коротке посилання на цю сторінку:

Англійський млин не справляється з попитом на борошно в період карантинуМітла з пляшок: камбоджієць рятує природу від пластикуОстанній підліток у селі: як Греція планує підвищувати народжуваністьОгляд світових подій (з 7 по 12 квітня)Епідемія лихоманки денге може початися в АргентиніВирощування календули процвітає в Єгипті, попри економічний спадНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °CВикинутому в пустелі Атакама одягу дають друге життяУ принцеси Кейт — рак, британці приголомшені100-річний олімпійський чемпіон Франції готується нести смолоскип Ігор 2024 року

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: