28.06.2024
Телеканал NTD

Пережити карантин і нікого не звільнити: досвід швейцарського садового центру

Пережити карантин і нікого не звільнити: досвід швейцарського садового центру

Швейцарський підприємець придумав, як врятувати свій бізнес в умовах карантину. Йоганнес Цулауф керує садовим центром, де..

Дата завантаження: 2024-03-28

video

Швейцарський підприємець придумав, як врятувати свій бізнес в умовах карантину. Йоганнес Цулауф керує садовим центром, де продають саджанці, насіння й розсаду. Він побудував магазин, у який можна заїхати лише на автомобілі. Таку торгівлю в країні дозволено.

[Йоганнес Цулауф, підприємець]:
«Ідею ми почерпнули в США. Ми побачили там магазин інструментів для клієнтів на автомобілях. І вирішили зробити подібне тут, бо наш садовий центр закрили на карантин. Ми побудували магазин, де продаємо саджанці для клієнтів, які на автомобілях».

Йоганнес зазначає, що в країні дедалі більше цікавляться самостійним вирощуванням овочів та фруктів.

[Йоганнес Цулауф, підприємець]:
«Через коронавірус наші клієнти й загалом жителі Швейцарії почали самі вирощувати фрукти й овочі. Бачимо величезний інтерес до всіх цих їстівних рослин».

Клієнти купують саджанці дерев, насіння й розсаду. За годину тут обслуговують 35‒40 автомобілів, тож багато в такому темпі не заробиш. І навіть якщо додати продаж в інтернет-магазині компанії, однаково вдається отримати лише 5‒7% звичайного квітнево-травневого доходу.

Утім, Йоганнес каже, що він щонайперше хоче уникнути звільнень, а не мати прибуток.
Коротке посилання на цю сторінку:

Пережити карантин і нікого не звільнити: досвід швейцарського садового центруНезвичайну кількість мертвих кайр знаходять на узбережжі ФранціїУ передмісті Парижа відкрилося Олімпійське селищеЧим пригощатимуть гостей «Оскара»Найбільшу у світі дерев’яну вітряну турбіну збудували у ШвеціїНереальні очікування в новорічні свята призводять до великого стресуВлада Мексики вирішила видати візи мігрантам, які прямують до СШАЯк пінгвінів захищають від пожеж на австралійському острові ФіліппКоролева Данії неочікувано оголосила, що зречеться престолуНовий рекорд: у Ріо-де-Жанейро спека відчувалася на рівні 62 °C

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: