27.09.2024
Телеканал NTD

Як дівчина з нетрів Мумбая стала відомою моделлю

Як дівчина з нетрів Мумбая стала відомою моделлю

Маліша Гарва — 15-річний підліток із нетрів Мумбая. Випадкова зустріч змінила її життя. Вона стала інтернет-сенсацією..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

Маліша Гарва — 15-річний підліток із нетрів Мумбая. Випадкова зустріч змінила її життя. Вона стала інтернет-сенсацією та моделлю.

[Маліша Гарва, 15-річна модель]:

«Раніше я жила в нетрях, а тепер матиму гарний дім. Я орендую великий будинок для своєї сім’ї».

Три роки тому актор і хореограф Роберт Гоффман їздив Індією, зокрема відвідав нетрі Мумбая. Актор розмістив у мережі ролик про те, як Маліша вчила його мові гінді, а також про те, що вона росте без матері, а батько, виховуючи двох дітей, перебивається випадковими заробітками.

Завдяки цьому дівчина стала популярною. Її фотографії з’явилися на обкладинці відомого журналу для жінок. Один індійський косметичний бренд класу люкс обрав Малішу обличчям своєї кампанії, присвяченій молодим індійкам.

[Маліша Гарва, 15-річна модель]:

«Зараз я вчусь у 10-му класі. Через навчання мушу скасовувати багато фотосесій. Але після 12 класу почну постійно працювати моделлю».

[батько Маліши]:

«Я просто сподіваюся й молюся, щоб наші діти не зіткнулися з такими обставинами, які випали на мою долю. Молюся, щоб вона стала успішною».

Успіх Маліши в модельному бізнесі ілюструє погляди на ідеал краси в країні, де панує культ світлої шкіри.

За останніми підрахунками, на її сторінку в соцмережі підписалося понад 367 000 осіб.
Коротке посилання на цю сторінку:

Як дівчина з нетрів Мумбая стала відомою моделлюОзеро в Баварії стало фіолетовим через бактеріїПівнічномакедонець тримає вдома 600 папуг, і їх стає дедалі більшеПолювання за яйцями: великодню розвагу підготували для мешканців зоопарку в НімеччиніНазвані мами-видри допоможуть осиротілим дитинчатамУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радостіУ зоопарку Парижа оселилася молода самка ламантинаСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониЯк колишній пілот після звільнення став готувати традиційний сир халумі

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: