27.08.2024
Телеканал NTD

100 такс узяли участь у «Забігу сосисок»

100 такс узяли участь у «Забігу сосисок»

«Забіг сосисок» влаштували в місті Цинциннаті в штаті Огайо, США. Учасники — хвацькі такси. Вони змагаються..

Дата завантаження: 2024-04-27

video

«Забіг сосисок» влаштували в місті Цинциннаті в штаті Огайо, США. Учасники — хвацькі такси. Вони змагаються за звання найшвидшої. Загалом тут 100 собак.

Англійською такс іноді жартівливо називають wiener-dog (вайнер-дог), що перекладається як собака-сосиска. Звідси й кумедні вбрання.

Такси в костюмах булочок для хот-догів мчать перегоновою доріжкою. У кожному забігу бере участь по десять чотирилапих спортсменів. Їм треба подолати коло 22 метрів до своїх господарів. Потім змагаються переможці кожного з десяти забігів. Усіх собак підбадьорюють глядачі.

Цього року перемогла трирічна такса з кличкою Рубі. Вона отримала річний запас собачого корму.

[господиня Рубі]:

«Ми вважаємо, що Рубі готувалася до цього все своє життя. Ми завжди знали, що вона дуже швидка: любить грати в м’яч. І сьогодні ми випробували це на практиці. Вона обожнює ганятися за тенісними м’ячиками, і сьогодні їй це допомогло».

Змагання відбулося в межах фестивалю Октоберфест, який присвячено німецькій культурі. Такси почали брати участь у перегонах в Австралії у 70-х роках минулого століття. Це доброзичливі, сміливі й віддані собаки із сильним характером.
Коротке посилання на цю сторінку:

100 такс узяли участь у «Забігу сосисок»Стамбул: як собаки-терапевти допомагають в аеропортуФіліппінець перетворив свій будинок на громадську бібліотекуСмугастий дебютант: тримісячне тигреня показали публіці в зоопарку в РиміДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»Перші у світі перегони в реактивних костюмах відбулися в ДубаїУ Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюУ Таїланді бенкетом відзначають День слонаСобача терапія допомагає пацієнтам знайти сили в лікарні БарселониСвобода: у Данії поспішають подивитися на корів, що скачуть від радості

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: