30.04.2024
Телеканал NTD

«Дзвінки щастя» за $2: як нігерієць допомагає людям

«Дзвінки щастя» за $2: як нігерієць допомагає людям

Нігерійці Ніколас і Синтія сьогодні поєднали свої долі. А їхнє весілля відбулося завдяки «дзвінку щастя». І..

Дата завантаження: 2024-04-30

video

Нігерійці Ніколас і Синтія сьогодні поєднали свої долі. А їхнє весілля відбулося завдяки «дзвінку щастя». І коштував він менш ніж два долари.

Ніколас мав труднощі з роботою і грішми. Синтія підтримувала коханого, як могла. Чоловік вирішив віддячити їй, замовивши «дзвінок щастя» на День святого Валентина.

[Синтія Анаквуе, наречена]:

«Коли мені зателефонували, я відчула себе особливою — найбільш коханою дівчиною на світі. Я була щасливою, і настрій поліпшився. Це допомогло зрозуміти, що Ніколас по-справжньому мене кохає».

Цей сервіс створили друзі Чуквума Езех та Стенлі Мбелу. Почалося все під час пандемії. Чуквума розмістив у соцмережах свій номер телефону й пропонував безплатно зателефонувати кожному, кому важко, і підтримати.

[Чуквума Езех, засновник сервісу]:

«Я затіяв це заради розваги, але під час першого ж дзвінка жінка, з якою я говорив, заплакала від радості. Це дуже мене здивувало. Я зрозумів, що такі дзвінки особливі, і вирішив цим зайнятися».

Пізніше дзвінки стали платними. Але ціна досить символічна. Чуквума й Стенлі вітають людей від імені клієнтів, перепрошують чи освідчуються в коханні. Допомагають закоханим чи родичам помиритися після сварки й відновити стосунки. Можна замовити і дзвінок для себе. Тоді й самого клієнта підбадьорять у скрутну хвилину.

[Чуквума Езех, засновник сервісу]:

«Потім люди кажуть: “Ти допоміг мені вийти заміж”. “Ти допоміг помиритися з чоловіком”, — або з батьком. І це надихає продавати “дзвінки щастя”».

У компанії вже понад 50 співробітників. Вони працюють віддалено. Сервіс доступний 15 мовами.

[Ніколас Анаквуе, наречений]:

«Гадаю, цей сервіс унікальний. Ця робота заслуговує похвали».

З 2020 року працівники компанії зробили понад 30 тисяч дзвінків. Кожну розмову записують і відправляють клієнтам, щоб ті могли зберегти її на згадку.

Торік Чуквума й Стенлі організували святкову зустріч для 2000 осіб. На заході всі грали в ігри, веселилися й згадували дитинство. У майбутньому компанія розшириться. Сервіс перетвориться на своєрідну платформу, де можна буде пройти сеанси психотерапії, замовити консультацію спеціаліста чи мати підтримку постійного наставника.
Коротке посилання на цю сторінку:

«Дзвінки щастя» за $2: як нігерієць допомагає людямЕкзотичному Мадагаскару присвятили фестиваль орхідей у Садах К’ю в ЛондоніНове поле тюльпанів приваблює туристів на півдні АнгліїУ Лондонському зоопарку підростає дитинча рідкісної рівнинної горилиЙогу внесли до розкладу уроків однієї зі шкіл столиці КосоваДанські кондитери змагаються у створенні найсмачніших «карнавальних булочок»У Бухаресті авіапасажирів здивували цирковою виставоюКішки пройшли подіумом на Тижні моди в ЛондоніУ Парижі відновили легендарний забіг офіціантівPet Show — 2024: у Гонконгу проходить виставка домашніх тварин

Підпишись на e-mail розсилку

Вибери, що б ви хотіли отримувати на свій e-mail: